Breaking News
13 Σεπτεμβρίου 2020

Οι «Αρχηγοί» του Κάνσας άρχισαν τη νέα σεζόν (πρεμιέρα χθες Πέμπτη, 10/9) όπως την τελείωσαν και έδειξαν ποιοι πραγματικά είναι οι…Αρχηγοί στο γήπεδο.

Επικράτησαν των Τεξανών του Χιούστον με 34-20 με τον Πάτρικ Μαχόμς, να δείχνει ότι και φέτος θα είναι υποψήφιος για τον τίτλο του πολυτιμότερου.

Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα:

Δύο γεγονότα χαρακτήρισαν το συγκεκριμένο παιχνίδι, πρώτον η απόφαση των Τεξανών να εμφανιστούν στο γήπεδο μετά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ, καθώς κάποιοι παίκτες του Κάνσας είχαν γονατίσει. Το δεύτερο είναι και το συγκλονιστικότερο, καθώς η κίνηση των παικτών των δύο ομάδων-ενάντια στο ρατσισμό και τη βία της αστυνομίας- σε παράταξη με τα χέρια πίσω και δεμένα ο ένας με του άλλου, όχι μόνο αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο, αλλά κάποιοι εγκατέλειψαν και τις κερκίδες. Μια σκηνή που θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο στις ενέργειες που θα κάνουν οι άλλες ομάδες στο υπόλοιπο της 1ης αγωνιστικής Κυριακή (13/9) και Δευτέρα (14/9)

Δείτε το βίντεο της ομάδος του Τέξας:
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics