Breaking News
14 Μαρτίου 2021

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έκανε παλικαρίσια κεφαλιά ανάμεσα σε δύο αμυντικούς της Φορτούνα Σιτάρντ, ο γκολκίπερ της απέκρουσε, αλλά ο Έλληνας φορ πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε με πλασέ, φτάνοντας τα 27 γκολ στην Eredivisie.

 

Στην επιστροφή του στη δράση ο Γιώργος Γιακουμάκης μετά τον τραυματισμό του, έκανε αυτό που γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον στο φετινό πρωτάθλημα της Ολλανδίας: Έβαλε γκολ.

Η Φένλο έχανε 0-2 από τη Φορτούνα Σιτάρντ και ο Κρητικός φορ μείωσε σε 1-2 στο 54'. Έπιασε παλικαρίσια κεφαλιά ανάμεσα σε δύο αμυντικούς της Φορτούνα Σιτάρντ, ο γκολκίπερ της απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά σκόραρε με πλασέ, φτάνοντας έτσι τα 24 γκολ στην Eredivisie σε ισάριθμες συμμετοχές.

p>Λίγο αργότερα, ωστόσο, από ασίστ του Σεμέδο (πρώην εξτρέμ του ΟΦΗ) ο Φλέμινγκ έκανε το 1-3 για τους φιλοξενούμενους, που ήταν και το τελικό σκορ. Η Φένλο είναι 15η, στο +1 από την 16η Βίλεμ, θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής.
Ο Γιακουμάκης με τα 24 γκολ παραμένει τρίτος σκόρερ στην Ευρώπη (στα 15 κορυφαία πρωταθλήματα), έχοντας ένα λιγότερο από τον Πολ Ονουάτσου της Γκενκ και δέκα λιγότερα από τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι της Μπάγερν.

gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης:

ΟΦΗ: Ψάχνει νίκη επί του Άρη στο «Βικελίδης» εδώ και 18 χρόνια

Όλα τα ζώδια 14/03

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics