Breaking News
26 Μαρτίου 2021

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει την Ιρόνι Νες Ζιόνα στο νοκ-άουτ προημιτελικό του FIBA Europe Cup, που διεξάγεται στο Ντεν Μπος της Ολλανδίας.


Η ελληνική ομάδα συνεχίζει τη δική της μάχη, μετά τη νίκη επί της Ανβίλ την περασμένη Τετάρτη, με 86-81, που την έφερε στα προημιτελικά της διοργανωσης, που γίνεται σε συνθήκες «φούσκας» στην ολλανδική πόλη.

 Αντίπαλος της σήμερα, είναι η ισραηλινή Ιρόνι Νες Ζιόνα, η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο της Κίεβ στη φάση των 16 κι έχει κι αυτή, τον ίδιο στόχο με τον Ηρακλή, την πρόκριση δηλαδή στα ημιτελικά.

 Πρώτος της σκόρερ σε εκείνο το παιχνίδι, ήταν ο Κολομβιανός, Ανγκόλα (έχει περάσει και από την Παρτίζαν) με 21 πόντους, ενώ 20 είχε ο Μίλερ, με τον Αμερικανό, Μπραντ Γκρίνμπεργκ να βρίσκεται στην άκρη του πάγκο των Ισραηλινών.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 19:00 και μεταδίδεται τηλεοπτικά από το κανάλι της FIBA στο Youtube.

sdna.gr
Διαβάστε επίσης:

Ο καιρός σήμερα 26/03/2021

Μπάντμιντον: Υποψήφιος για την προεδρία της Ομοσπονδίας ο Γιάννης Κάπος

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics