Breaking News
03 Απριλίου 2021


Με ανατροπή σε 15 λεπτά, στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, ο ΟΦΗ κέρδισε για πρώτη φορά μετά από 3 μήνες (2-1 τον ΠΑΣ) και πήρε σημαντική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή.


Είχε να γευτεί σχεδόν τρεις μήνες τη χαρά της νίκης ο ΟΦΗ και το έκανε το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με 2-1.

Μία νίκη που ήρθε και μάλιστα με ανατροπή, με δύο γκολ στο πρώτο 15λεπτο του β’ ημιχρόνου και με τους τρεις βαθμούς ο ΟΦΗ έφτασε τους 23 και άφησε πίσω του τον Παναιτωλικό στους 20, στη ζώνη του μπαράζ, και στους 19 την ουραγό ΑΕΛ (οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις 19.30, στο Αλκαζάρ).

Για πρώτη φορά λοιπόν, έπειτα από τις 7/1 και το 2-0 επί της Λαμίας, ο ΟΦΗ όντας καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, πήρε το τρίποντο έπειτα από 10 ήττες και μία ισοπαλία και υποχρέωσε τον ΠΑΣ σε ήττα έπειτα από τρεις σερί νίκες και συνολικά έπειτα από πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα (τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία). Οι Ηπειρώτες πάντως, παρέμειναν στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των play out μαζί με τον Βόλο που στις 19.30 αντιμετωπίζει τη Λαμία.

0-1 στο ημίχρονο κόντρα στη ροή του αγώνα

Το φινάλε του α’ ημιχρόνου βρήκε τον ΠΑΣ Γιάννινα μπροστά στο σκορ με 1-0, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού με την προβολή του Παμλίδη, έπειτα από σέντρα του Πεερσμαν από αριστερά, και προβολή του Καρτάλη που απέκρουσε ο Βάτερμαν. Ήταν μια από τις τρεις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο 45λεπτο: οι άλλες δύο ήταν ένα γύρισμα του Πέερσμαν στο 4’ και ένα γυριστό σουτ του Ελευθεριάδη στο 39’.

Ο ΟΦΗ από την πλευρά του, δικαιούται να τα έχει με την ατυχία του αφού και καλύτερος ήταν, και την κατοχή είχε, και πίεσε, και ευκαιρίες δημιούργησε. Το γκολ όμως το σημείωσε ο ΠΑΣ που ήταν πιο ουσιαστικός και έτσι τιμώρησε τους κρητικούς.

Στο 4’ με σουτ του Γρίβα, στο 7’ με σουτ του Σαρδινέρο από μέσα δεξιά που απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Πέερσμαν, στο 14’ με κεφαλιά προς τα πίσω του Πέερσμαν μετά από σέντρα του Μαρινάκη και παραλίγο να καταλήξει αυτογκόλ και στο 23’ με κεφαλιά του Στάρτζεον που έδιωξε ο Κάργας, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια δημιούργησαν τις κλασσικές ευκαιρίες αλλά το νερό από την πηγή το ήπιε η ομάδα του ΠΑΣ.

Μπήκε ανεβασμένος

Στο β’ μέρος ο ΟΦΗ μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι.

Η ομάδα του Ηρακλείου ανέβασε την απόδοση της, είχε πάθος, κέρδισε τις μονομαχίες και έφτασε στο γκολ δύο φορές σε 15 λεπτά: στο 52΄ με εντυπωσιακό πλασέ του Σαρδινέρο έπειτα από λάθος του Κάργα και στο 60΄ έπειτα από πέναλτι του Σολίς σε χέρι του Κάργα, που ήταν ο μοιραίος για την ομάδα του. Ο Σολίς στο 49’ είχε προειδοποιήσει για την ανατροπή με σουτ που κατέληξε στα δίχτυα αλλά από την εξωτερική πλευρά!

Ο ΠΑΣ δεν ήταν καλός στο β’ ημίχρονο, ίσως είχε το μυαλό του και στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, και απείλησε μόλις δύο φορές στο 68΄με τον Πέερσμαν και στο 77’ με τον Μιλιντσεάνου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκορτσίλας (Μακεδονίας), Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Μεϊντάνας (Αχαϊας), 4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας), VAR Σκουλάς (Θεσσαλίας), AVAR: Απτόσογλου (Αθηνών).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Λυμπεράκης, Βούρος- Παμλίδης, Νάουμετς, Κάστρο.

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Βάτερμαν - Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Λυμπεράκης - Σακόρ, Μεγιάδο - Γρίβας (46’ Φερέιρα, 89’ Βαφέας), Στάρτζεον (81’ Νοικοκυράκης), Σολίς (75’ Μπαλογιάννης) - Σαρδινέρο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιαννίκης): Λοντίγκιν - Σάλιακας, Κάργας, Παντελάκης, Πέερσμαν - Κάστρο, Ντομίνγκεζ - Μπρένερ (57’ Μιλιντσεάνου), Καρτάλης, Ελευθεριάδης (46’ Νάουμετς) - Παμλίδης.

 sdna.gr

Διαβάστε επίσης:'

Ποιος είναι ο λόγος που πεινάω συνέχεια;

Μόλις 48 ώρες πριν τη σέντρα η ΕΠΟ ανέβαλε την πρεμιέρα στην Α’ Εθνική Γυναικών

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics