Breaking News
04 Απριλίου 2021

Ο ΟΦ Ιεράπετρας ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη, ωστόσο ο Λεβαδειακός δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, έφτασε στην ισοφάριση (1-1) και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Κρήτη. Στην δεύτερη θέση και στο -5 από την κορυφή οι Βοιωτοί.

 

 Η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 17ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Πολέττο έβγαλε υπέροχη σέντρα-πάρε βάλε για τον Μπιανκόνι, αλλά εκείνος πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα άουτ! Λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το 1-0. Η μπάλα μετά από κόντρες έφτασε στο Νίκα, ο οποίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έκανε το διαγώνιο σουτ το οποίο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Αθανασόπουλου και στην επαναφορά, ο ίδιος παίκτης, εκτός ισορροπίας, έστειλε την μπάλα άουτ.

 Τελικά ότι δεν κατάφερε να πετύχει ο Λεβαδειακός, το έκανε ο ΟΦ Ιεράπετρας στο 39’. O Παναγιώτου ανέτρεψε τον Βογιατζή και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Κούστα ανέλαβε την εκτέλεση και πλάσαρε εύστοχα, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

 Μάλιστα, ο ΟΦΙ λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, δέκα λεπτά πριν το φινάλε. Ο Αρναούτογλου εκτέλεσε το φάουλ, ο Ντάλα Κόστα έπιασε την κεφαλιά προς τα πίσω αλλά ο Μένκα μπλόκαρε την μπάλα. Ωστόσο, οι Βοιωτοί δεν εγκατέλειψαν τον αγώνα και στο 88' έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Κονέ έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά, ο Μαρίνος πήρε και νίκησε το Αθανασόπουλο για το 1-1.

 Ετσι, μετά το 1-1 ο Λεβαδειακός παρέμεινε στην δεύτερη θέση με 32 βαθμούς και στο -5 από την κορυφή, ενώ ο ΟΦ Ιεράπετρας έμεινε στην προτελευταία θέση με 11 βαθμούς.

ΟΦΙ (Τίμος Καβακάς): Αθανασόπουλος, Βογιατζής, Μασουερο, Σμίλτος, Ζήσης, Λεμονής, Τεγούσης (55’ λ.τ. Ντάλα Κόστα), Ντούνης, Φουάσης (75’ Αρναούτογλου), Γκίνη, Κούστα (83’ Αρσενίδης).

Λεβαδειακός (Τζιουζέπε Σανίνο): Μένκα, Δημόπουλος (54’ Μαρίνος), Τζημόπουλος, Μύγας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Νίκας (74’ Ενομό), Μεχία, Πολέττο (74’ Κονέ), Συμελίδης (54’ Τζιώρας), Μπιανκόνι (81’ Κωστή).
gazzetta.gr
Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 3-0 [vid]

Γιάννης Ταουσιάνης: " Δεν υπήρχε πέναλτι" [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics