Breaking News
09 Απριλίου 2021

Μαρία Καλτσίδη  

Έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος πραγματοποιεί μια ονειρικήσεζόν με τη φανέλα της Φένλο στην Ολλανδία.


Φέτος ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει πετύχει 27 τέρματα σε 29 αγώνες, εκτοξεύοντας την χρηματιστηριακή του αξία. Σύμφωνα με το «TEAMtalk» ο Έλληνας σέντερ φορ αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Νόριτς.

Τα «Καναρίνια» δικαιώθηκαν πλήρως με την απόκτηση ενός άλλου Έλληνα τον περασμένο Γενάρη και επιμένουν… γαλανόλευκα. Ο Δημήτρης Γιαννούλης αποτελεί βασικό στέλεχος της πρωτοπόρου της Championship και οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου θεωρούν πως ο Γιακουμάκης είναι μια ιδανική λύση που θα προσφέρει λύσεις τη νέα σεζόν στην Premier League.

Παράλληλα η περίπτωσή του είναι μέσα στις οικονομικές δυνατότητες του συλλόγου.

Εκτός από τη Νόριτς πάντως από την Αγγλία υπάρχουν κι άλλοι που κοιτάζουν την περίπτωση του διεθνή επιθετικού, αφού τόσο η Μπράιτον όσο και η Σαουθάμπτον παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από τον πρώην στράικερ της ΑΕΚ.

 sportime.gr
Διαβάστε επίσης

ΝΟ Χανίων – ΠΑΟΚ 14-14: Συγκλονιστικός αγώνας

Θρήνος στην σκοποβολή - Πέθανε η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του 2004

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics