Breaking News
30 Μαΐου 2021

«Βενιζέλεια - Χανιά»: Σταθερά μακριά ο Ανδρέας Πανατζής, φετινό ρεκόρ για την Ελισάβετ Πεσιρίδου
Θοδωρής Γεωργαντάς


Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στα «Βενιζέλεια» η Ραφαέλα Σπανουδάκη. Η 27χρονη σπρίντερ νίκησε στα 100μ. με 11.34, επίδοση που αποτελεί φετινό της ρεκόρ. Είχε κάνει φέτος 11.43, ενώ το ατομικό ρεκόρ της είναι 11.22.

 «Είμαι ευχαριστημένη από την εμφάνισή μου. Ουσιαστικά ήταν ο πρώτος μου αγώνα. Είμαι πολύ αισιόδοξη για την συνέχεια. Στόχος μου είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες», είπε μετά τον τερματισμό της η Ελληνίδα σπρίντερ.

Σταθερά μακριά ο Ανδρέας Πανατζής, φετινό ρεκόρ για την Ελισάβετ Πεσιρίδου

Ο Ανδρέας Πανταζής επιβεβαίωσε την καλή του του κατάσταση, αφού ήταν νικητής στο τριπλούν στο μίτινγκ «Βενιζέλεια – Χανιά» στο με άλμα στα 16μ.74 μ. (1,5), επίδοση που πέτυχε στην τρίτη του προσπάθεια.

 Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο δεύτερος του αγώνα, ο Νίκος Ανδρικόπουλος, ο οποίος στην τέταρτη προσπάθεια του πέτυχε 16μ.47 ) και ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ.

 Η Ελισάβετ Πεσιρίδου, αφού μετά από καιρό κατάφερε να κάνει μια κούρσα όπως την ήθελε. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου ήταν νικήτρια στα 100μ. εμπ. με 13.21 (0,7) επίδοση που της έδωσε την πρώτη θέση στον αγώνα.

 Η Ελένη Αρτυματά ήταν νικήτρια στα 400μ. με 52.31 σε μια κούρσα όπου βρέθηκε στην κορυφή της από την αρχή μέχρι το τέλος. Η Λένι Σίντα ήταν δεύτερη με 52.62 και η Ειρήνη Βασιλείου τρίτη με 53.02. Η Ελληνίδα αθλήτρια με τη σημερινή της επίδοση βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ,

Στο ύψος των γυναικών η Μιχαέλα Χρούμπα (Τσεχία) ξεπέρασε το 1μ..91, επίδοση, που ήταν αρκετή για να της δώσει την πρώτη θέση στο αγώνισμα. Η αθλήτρια στη συνέχεια επέλεξε να μη δοκιμάσει υψηλότερα και να ολοκληρώσει τον αγώνα της. Η Ούρτε Μπαικστίτε (Λιθουανία) ήταν δεύτερη με 1μ.89, ενώ τρίτη ήταν η Τατιάνα Γκούσιν με 1μ.87. Η Ιωάννα Ζάκκα δεν βρέθηκε στην κατάσταση που θα ήθελε, αφού έμεινε στα 1μ.79, επίδοση που της έδωσε την τέταρτη θέση.
sports3.gr
Διαβάστε ακόμη:

"Βενιζέλεια": Σπουδαίοι αγώνες στα Χανιά με τα βλέμματα στον Τεντόγλου

 

Ολυμπιακοί Αγώνες: Με υπεύθυνη δήλωση θα αγωνίζονται οι αθλητές στο Τόκιο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics