Breaking News
20 Ιουνίου 2021

Η Ρόχας από την Βενεζουέλα ήταν η πρωταγωνίστρια του μιτινγκ
Θοδωρής Γεωργαντάς 

 


Την πέμπτη θέση κατέλαβε ο Κώστας Φιλιππίδης στο διεθνές μίτινγκ της Μαδρίτης. 32χρονος Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ πέρασε τα 5μ.45 (φετινό ρεκόρ) και στη συνέχεια είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 5μ.55. Νικητής του αγωνίσματος αναδείχθηκε ο Ολλανδός Κόπελαρ με 5μ.70.

 Η παγκόσμια πρωταθλήτρια του τριπλούν Γιούλιμαρ Ρόχας από την Βενεζουέλα ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια του μίτινγκ. Πήδησε 15μ.34, αλλά με ευνοϊκό άνεμο 2,2 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Το όριο είναι 2μ. Με κανονικές συνθήκες η Ρόχας έκανε 15μ.19. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών ο Ζανγκό έκανε 17μ. 83, αλλά με ευνοϊκό άνεμο 2,5.

sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Σήμερα 20 Ιουνίου γιορτάζουν

 

Σαν Σήμερα: Η Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics