Breaking News
23 Σεπτεμβρίου 2021

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 0-0: Χ-αμένοι και οι δυο. Οι ομάδες ήθελαν τη νίκη, αλλά η κούραση ήταν εμφανής, με αποτέλεσμα μια ισοπαλία που δεν αφήνει κανέναν ευχαριστημένο.

 

ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης αναμετρήθηκαν στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Super League, αναζητώντας την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Ο αγώνας έληξε χωρίς νικητή, με τους δύο αντιπάλους να προσπαθούν αλλά να μην καταφέρνουν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα «έπαιξε» και η κούραση από τα ματς του Σαββατοκύριακου, με τους παίκτες του Ράσταβατς να μην έχουν αρκετές δυνάμεις, εξαιτίας της επιλογής του πρώτου να ξεκινήσει ζητώντας έντονη πίεση. Μετά τη νέα αποτυχία να κερδίσουν οι γηπεδούχοι «στρέφουν το βλέμμα» τους στην τέταρτη αγωνιστική, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ οι φιλοξενούμενοι στη «μάχη» με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ: Ο Χρήστος Τασουλής. Ο Έλληνας αριστερός μπακ του Αστέρα Τρίπολης ζητούσε διαρκώς την μπάλα για να τη μοιράσει στα χαφ και τους επιθετικούς. Προσπαθούσε να δημιουργήσει δύσκολες καταστάσεις, μέσω των ανεβασμάτων του, ενώ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα από την πλευρά του, παίζοντας αποτελεσματική άμυνα.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου, ο Λάμπρου γίνεται αποδέκτης της μπάλας αριστερά μέσα στην περιοχή, βγαίνοντας από αυτήν έκανε το σουτ σημαδεύοντας την απέναντι γωνία του Παπαδόπουλο με την προσπάθεια του να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Κάπως έτσι, ο παίκτης των Κρητικών έχασε μεγάλη ευκαιρία, κόντρα στη ροή του αγώνα, να δώσει προβάδισμα στην ομάδα τους σε ένα κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού.

Η «ΜΑΧΗ» ΤΩΝ ΠΑΓΚΩΝ: Ήταν σαφές πως ο Μίλαν Ράσταβατς ήθελε να πρεσάρουν πολύ οι παίκτες του τους αντιπάλους, προκειμένου να δυσκολέψει την επιθετική λειτουργία του ΟΦΗ και να εκμεταλλευτεί τα λάθη του. Αυτό το πέτυχε, στην αρχή, καθώς οι Κρητικοί είχαν αρκετές δυσκολίες στην κυκλοφορία. Πολύ γρήγορα, όμως, η επιλογή αποδείχθηκε μη αποτελεσματική, με τους παίκτες να εμφανίζουν σημάδια κόπωσης, κάτι που εκμεταλλεύτηκε, ως ένα βαθμό, ο Νίκος Νιόπλιας στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές του.

Η… ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ: Ο κύριος Γκάμαρης της ΕΠΣ Αθηνών είχε ένα εύκολο απόγευμα. Το παιχνίδι δεν είχε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, με τις περισσότερες φάσεις να είναι «καθαρές». Τις περισσότερες φορές που χρειάστηκε να δείξει την κίτρινη κάρτα, η απόφαση ήταν σωστή. Η επιλογή του να μη σφυρίζει διαρκώς βοήθησε και τον ίδιο, αφού περιόρισε τα παράπονα και των δύο πλευρών. Μπορούσε, πάντως. να δείξει κάρτα στον Σανταφέ στο 67΄.

OΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 0-0: Πίεση και…λάθη
Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα, πιέζοντας τους παίκτες του ΟΦΗ, προκειμένου να κλέψει τη μπάλα και να ελέγξει την κατοχή και κατά συνέπεια, το ρυθμό του παιχνιδιού. Αυτό το κατάφερε, ως ένα βαθμό, στην αρχή, αφού οι Κρητικοί είχαν θέματα στις μεταβιβάσεις και στην κυκλοφορία της μπάλας, μην καταφέρνοντας να παράγουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Απόδειξη των όσων ειπώθηκαν είναι πως η ομάδα του Νιόπλια χρειάστηκε δέκα λεπτά για να «πατήσει» στην αντίπαλη περιοχή.

Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα ήρθε στο 11ο λεπτό, με τον Ρεγκίς να κάνει το σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής του αντιπάλου, αλλά να μην καταφέρνει να βρει στόχο. Ο ίδιος παίκτης «δοκίμασε» το σουτ και στο 18΄, αλλά ήταν άστοχο. Όσο περνούσε η ώρα, ο ρυθμός «έπεφτε», καθώς και οι δύο ομάδες διαχειρίζονταν τις δυνάμεις τους. Η πρώτη καλή φάση για τον ΟΦΗ έγινε στο 31΄, με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει το σουτ του Ντουρμισάι. Ο ΟΦΗ είχε και δεύτερη καλή ευκαιρία, με τον Λάμπρου να συγκλίνει από αριστερά και να σουτάρει με προϋποθέσεις στο 39΄. Ο Αστέρας απάντησε με κεφαλιά του Βαλιέντε ένα λεπτό αργότερα. Παρά τις όποιες ευκαιρίες, καμία ομάδα δεν άνοιξε το σκορ και οι αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

OΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 0-0: Ίδια εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα από τον Αστέρα, έχοντας σουτ με τον Νέιρα στο 52΄, το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ. Ήταν, πάντως, εμφανές πως και οι δύο ομάδες δεν είχαν την απαραίτητη φρεσκάδα, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται αρκετά λάθη και αστοχίες. Το καλύτερο στιγμιότυπο από τον αγώνα με διαφορά ήταν αυτό με τα αρκουδάκια στον αγωνιστικό χώρο πριν από την έναρξη του αγώνα, για τα παιδιά με καρκίνο.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο του ματς, οι ομάδες ανοίχτηκαν, ψάχνοντας το γκολ της νίκης και στηριζόμενες στους παίκτες που είχαν περάσει ως αλλαγή. Παρά τις όποιες προσπάθειες, δεν κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθυτο τέρμα, με κανέναν από τους δύο να μην μένει ευχαριστημένος από το ισόπαλο αποτέλεσμα. Κυριότερο σημείο η αποτυχία του Αστέρα να σκοράρει για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ανδρέας Γκάμαρης (ΕΠΣ Αθηνών)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 32΄Πασαλίδης,45΄Νέιρα/73΄Γκαρθία, 83΄Βαλιέντε

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:–

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης (61΄Βάις), Γιαννούλης (79΄Κοροβέσης), Γκαγιέγκος, Ντε Γκουζμάν (77΄Σελίμοβιτς), Νέιρα, Λάμπρου (46΄Καστάνιος), Ντουρμισάι, Καμάου (61΄Φαν Ντούινεν).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Τασουλής (72΄Σονί), Βαλιέντε, Σανταφέ (85΄Κανελόπουλος), Γκόμες (60΄Μπαράλες), Ριέρα, Σίτο (46 Άλβαρες), Μπενίτο (60΄Καπίγια).
Διαβάστε επίσης:

Όλα τα ζώδια 22/09

 

 

 

Σε απ' ευθείας μετάδοση με live streaming ο αγώνας ΓΙΟΥΧΤΑΣ – ΑΟΑΝ

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics