Breaking News
20 Μαρτίου 2016

Ο ΠΑΟΚ του Βλάνταν Ίβιτς… πετάει! Ο «δικέφαλος» έβαλε τρία γκολ και στο δεύτερο ματς με τον Σέρβο στον πάγκο του και επικρατώντας 3-0 της υποβιβασμένης -και μαθηματικά πια- Καλλονής, έκανε βήμα για τη συμμετοχή του στα πλέι οφ.



Με καλή και ήρεμη κυκλοφορία της μπάλας (αν και είχε πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων), ο ΠΑΟΚ έφθασε στην επιτυχία με γκολ που πέτυχαν οι Μυστακίδης (28’), Αθανασιάδης (58’) και Κοροβέσης (76’).
Σε διάταξη 4-3-3 παρέταξε τον ΠΑΟΚ ο Βλάνταν Ίβιτς. Κάτω από τα γκολπόστ κάθισε ο Βελλίδης, ενώ τετράδα στην άμυνα ήταν οι -από αριστερά προς τα δεξιά- Λέοβατς, Τζαβέλλας, Βίτορ και Σκόνδρας. Αμυντικό χαφ ήταν ο Τζιόλης, ο οποίος βρισκόταν ανάμεσα -και λίγο πιο πίσω- στους Χαρίση και Κάτσε. Στην αριστερή πτέρυγα ήταν ο Μυστακίδης, στη δεξιά ο Πέλκας και στην κορυφή ο Αθανασιάδης.



Σχεδόν μισή ώρα… ύπνου στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει τον Δαύκο, ακολούθησε μία στιγμιαία… ανάφλεξη του «δικεφάλου του βορρά» στο δίλεπτο 27’-28’. Οι Θεσσαλονικείς πίεσαν ψηλά, έκλεισαν τους νησιώτες στα καρέ τους και αφού έριξαν καμπόσες… προειδοποιητικές βολές, ο Μυστακίδης εκμεταλλεύτηκε άψογα το ωραίο γύρισμα του Χαρίση από δεξιά και άνοιξε, με πλασέ στην κίνηση, το σκορ για τους γηπεδούχους (28’).
Η… φωτιά έσβησε, ωστόσο, με την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς να παίζει υπομονετικά, με καλή κυκλοφορία μπάλας, αλλά να μην μπορεί να δημιουργήσει τελικές -πέρα από εκείνη της φάσης του γκολ- και το 1-0 να παραμένει ως το τελευταίο σφύριγμα του Καραντώνη στο πρώτο 45λεπτο.

Στο ίδιο έργο θεατές και στο ξεκίνημα του δευτέρου 45λέπτου. Με τον ΠΑΟΚ, δηλαδή, να είναι το… αφεντικό του αγώνα, αλλά να δυσκολεύεται να βγάλει τελικές. Με… καρμπόν σκηνικό, όμως, του γκολ του Μυστακίδη, ο «δικέφαλος» πίεσε μεταξύ 56’-58’ και κατάφερε με τον αρχηγό του, Στέφανο Αθανασιάδη, να διπλασιάσει τα τέρματά του, έπειτα από γύρισμα του Λέοβατς από αριστερά. Ένα γκολ που ο 27χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν πανηγύρισε. Απλά κοίταξε τον ουρανό, σήκωσε τα χέρια του και έκανε τον σταυρό του, αφιερώνοντας το γκολ του -που φαινόταν από το ξεκίνημα πως έψαχνε- στη γιαγιά του, την οποία έχασε σήμερα…
Ο Κοροβέσης ανέβασε το σκορ στο 3-0, καθώς μετά από απίθανη ενέργεια του Ροντρίγκες όπου τον βρήκε μέσα στην μικρή περιοχή και ουσιαστικά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Βελλίδης, Σκόνδρας, Βίτορ, Τζαβέλλας, Λέοβατς (78’ Μαλεζάς), Τζιόλης, Κάτσε, Χαρίσης (60’ Κοροβέσης), Πέλκας, Μυστακίδης (68’ Ροντρίγκες), Αθανασιάδης.
Καλλονή (Νίκος Καραγεωργίου): Δαύκος, Γκόλιας, Ούκα, Μίκιτς, Τσαμπόυρης (77’ Γιουκαρής), Μπλάζιτς, Καλτσάς, Μανούσος, Φαβάλι (63’ Σπυρόπουλος), Γεωργίου, Μάρκοβιτς (60’ Ξύδας).

pronews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics