Breaking News
30 Μαρτίου 2016

Δεν... πέρασε το αίτημα που είχε καταθέσει ο Ηρακλής, αφού όπως έγινε γνωστό το εξ' αναβολής παιχνίδι των "κυανόλευκων" με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί τελικά την Τετάρτη 6 Απριλίου (19:30).


Γνωστή έγινε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό, ο οποίος ως γνωστόν είχε αναβληθεί από τον υφυπουργό αθλητισμού, για λόγους δημόσιας τάξης.


2 ομάδες
Ετσι όπως αποφασίστηκε στο ΔΣ της Λίγκας, η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Απριλίου και ώρα 19:30.

Στον Ηρακλής όπως ήταν λογικό δεν άρεσε η απόφαση αυτή, με τον Σπύρο Παπαθανασάκη (σ.σ. δεν ήταν παρών στο διοικητικό συμβούλιο) να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του σε επικοινωνία που είχε με τους συνεργάτες του.

Πάντως, οι επιτελείς της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, υποστήριξαν πως με βάσει τα όσα αναφέρει ο ΚΑΠ ο αγώνας έπρεπε να οριστεί εντός 15 ημερών, εξαιτίας και της παύσης του κυπέλλου Ελλάδος και η πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία ήταν αυτή η οποία και ορίστηκε τελικώς ο αγώνας.

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics