Breaking News
02 Νοεμβρίου 2023

Μυθικός Γιακουμάκης, νίκησε τον Μέσι στην ψηφοφορία του MLS!


Ο Γιώργος Γιακουμάκης δημιουργεί τον δικό του μύθο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και σήμερα έγραψε μια χρυσή σελίδα στην καριέρα του, καθώς νίκησε στην ψηφοφορία για τον καλύτερο νεοφερμένο ποδοσφαιριστή στο MLS, αφήνοντας στην 2η θέση τον τεράστιο Λιονέλ Μέσι!

O «Γιακούμ» συγκέντρωσε το 45,78% των ψήφων, έχοντας συμβάλλει τα μέγιστα στο να πάρει η ομάδα του το εισιτήριο για τα play offs και να κατακτά με μεγάλη διαφορά την κορυφή μπροστά από τον Λιονέλ Μέσι που απέσπασε το 27,28% των ψήφων αγωνιζόμενος σε 6 ματς (1 γκολ) με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι.

Στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του καλύτερου «newcomer» παίκτη του MLS συμμετείχαν παίκτες, σύλλογοι και media! Στην 3η θέση βρέθηκε ο Έντουαρντ Λόουεν της Σεντ Λιούις Σίτι.

Το περσινό βραβείο είχε πάει και πάλι σε χέρια παίκτη της Ατλάντα και συγκεκριμένα στον Τιάγκο Αλμάντα ενώ ανάλογη διάκριση έχουν λάβει κατά το παρελθόν γνωστά ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου όπως οι Ιμπραχίμοβιτς, Τζοβίνκο και Αλμιρόν.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει σημειώσει 17 γκολ στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ και αναμφίβολα είναι ο Νο1 πρωταγωνιστής της ομάδας του αλλά πλέον είναι και το Νο1 σε ολόκληρο το MLS!
Εkriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Τέσσερις ομάδες, ανάμεσα τους και ο ΟΦΗ κλήθηκαν σε απολογία για τη συμπεριφορά των οπαδών τους

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics