Breaking News
11 Φεβρουαρίου 2017

Η Αθλητική ένωση ΙΝΚΑ Χανίων νίκησε εκτός έδρας με 3-0 τον Ερμή Ζωνιανών στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 19ης αγωνιστικής στην Γ Εθνική.

Ο Παληγεώργος με σουτ άνοιξε το σκορ για τους Χανιώτες στο 65ο λεπτό. Στο 80′, ο Βεστάκης έκανε το 0-2, για να διαμορφώσει το τελικό 0-3 ο Σουμπασάκης στο φινάλε.

Ερμής Ζωνιανών: Ανδρεαδάκης, Ανυφαντάκης, Γιακουμάκης, Κοζυράκης (72’ Σκουτέλης), Πασιαλής (46’ Πλουσής Δ.), Πλουσής Β., Ρόβας, Ταβλαδωράκης, Τοπούζης (55’ Καραγκιόζι), Φαμπίνιο, Χατζηβασίλης

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Βλαχάκης, Βουρβαχάκης, Δημήτρης, Καρβουνιάρης, Παληγιώργος, Σέχου, Τεντάκης, Σουμπασάκης (85’ Ταταράκης), Ντα Κόστα (76’ Κυπράκης), Αρσενίεβιτς, Τσίτας (52’ Βεστάκης) 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics