Breaking News
17 Απριλίου 2021

Βαγγέλης Λάσκαρης 
Νιόπλιας: «Δώσαμε οτι μπορούσαμε. Μπορούσαμε να κρατήσουμε το 1-0»



«Ο χρόνος που δεχθηκαμε το γκολ, μας αφήνει στεναχωρημένους. Μπορούσαμε να το κρατήσουμε το 1-0» ανέφερε πικραμένος ο Νίκος Νιόπλιας, μετά το τέλος του αγώνα ΟΦΗ-Ατρόμητος (1-1).

Η κρητική ομάδα έφτασε πολύ κοντά στη… βρύση κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά το γκολ του Χριστοδουλόπουλου στο 93′ την άφησε… διψασμένη και.. μακριά ακόμα από τον στόχο της παραμονής.

Οπως είπε ο Νιόπλιας: «με τον Λάζαρο, γνωρισόμαστε πολλά χρόνια και έχουμε καλή σχέση. Τον είχα στη Νέων, την Ελπίδων και στον Παναθηναικό».

Για το παιχνίδι, ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ, πως «ήταν ματς καρδιάς και για αυτούς και για μας. Η ζέστη αφόρητη 3 το μεσημέρι. Μπράβο στα παιδιά. Δώσαμε ότι μπορούσαμε. Δεν είναι εύκολο όταν δεν έχεις να κερδίσεις 10-12 ματς μέσα στη χρονιά ξαφνικά να τα κερδίσεις όλα».

Γιατί οπισθοχώρησε ο ΟΦΗ: «Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μια ομάδα γυρίζει πίσω, πρώτα κάναμε τρεις αλλαγές, είμαστε καλά, προηγούμαστε, έπειτα ζητάει αλλαγή ο Σαρδινέρο και κρατάς μια αλλαγή για το τέλος σε περίπτωση που συμβεί κάτι και δεν μπορείς να φρεσκάρεις την μεσαία γραμμή και ο Ατρόμητος έβαλε τέσσερις επιθετικούς, δεν είναι ότι έκανε φάσεις και θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει το γκολ που δεχτήκαμε. Δεν βλέπω ότι η ομάδα φοβάται να κερδίσει, αν συνέβαινε στα προηγούμενα που συνέβαινε, τώρα δεν κινδυνεύουμε, στο δεύτερο ημίχρονο δεν έγινε καν σουτ».

sportime.gr
Διαβάστε επίσης

Ευρωπαϊκό Προολυμπιακό: Στην Πορτογαλία η ελληνική αποστολή Πινγκ Πονγκ

Άγριο «ξύλο» σε φιλανθρωπικό αγώνα γκολφ [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics