Breaking News
16 Μαρτίου 2016
(

Ασταμάτητος είναι πλέον ο Άρης στη Γ’ Εθνική και απλά περιμένουν να τελειώσουν τα παιχνίδια, για να πανηγυρίσει την άνοδό του. Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου διέλυσαν την Κοζάνη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Καπνίδη να κάνει χατ-τρικ στο τελικό 5-1.



Συνεχίζει τον… υγιεινό του περίπατο στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής ο Άρης, ο οποίος στο πλαίσιο της 26ης (εμβόλιμης) αγωνιστικής, νίκησε με 5-1 την Κοζάνη. Ετσι η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έφτασε τους 65 βαθμούς και τις 21 νίκες σε σύνολο 24 αναμετρήσεων!

Οι Κίτρινοι μπήκαν φουριόζοι και καθάρισαν το ματς από πολύ νωρίς. Αρχικά, ο Κόκε άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό κι δύο λεπτά αργότερα ο Καπνίδης με όμορφη κεφαλιά έκανε νωρίς-νωρίς το 2-0. Η Κοζάνη μείωσε στο 16’ με τον Τσικόπουλο και εκεί ο Άρης… αγρίεψε.

Ξανά ο Καπνίδης έκανε το 3-1 στο 34’, ευστοχώντας από την «άσπρη βούλα», έπειτα από παράβαση στον Ν’Λουντουλού. Το ημίχρονο έκλεισε, όπως άρχισε για τους γηπεδούχους, που έκαναν το 4-1 με τον Ν’Λουντουλού, ενώ το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Καπνίδης, ξανά με εκτέλεση πέναλτι στο 84’.

Άρης: Σιδεράκης, Καλογέρης, Σαμαράς (59΄Ντόγος), Ρόβας, Βουτσιάς, Ιντζίδης, Καζναφέρης, Ν΄Λουντούλου (64΄Κυβελίδης), Καπνίδης, Κόκε (46΄Πόι), Ντούνης

Στον πάγκο: Πόι, Μαζουλουξής, Κυβελίδης, Τζινάρ, Ντόγος, Σαμαρόπουλος, Κωνσταντινίδης

Κοζάνη: Τζόρτζεβιτς, Ταχιάς, Ηλίας, Γιουβανέλης (71΄Ζαχαριούδης), Αλιατίδης, Η. Τσικόπουλος, Γ. Τσικόπουλος, Πετράκος, Παπαδόπουλος, Βουτσιώτης (85΄Παπανώτας), Χαματάϊ (60΄Τσαγκαλίδης)

Στον πάγκο: Ζαχαριουδάκης, Παπανώτας, Καπετάνος, Κοκκινίδης, Τσαγκαλίδης, Αντωνιάδης, Νομικός

Διαιτητής: Σιδερίδης Β. (Καστοριάς)

 

sportdog.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics