Breaking News
23 Ιανουαρίου 2021

Η 20χρονη άλτρια του επί κοντώ πέρασε τα 4μ.32

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Αριάδνη Αδαμοπούλου στην πρεμιέρα της στους φετινούς αγώνες της χειμερινής περιόδου.

Η νεαρή αθλήτρια πήρε μέρος, με το Πανεπιστήμιό της, σε αγώνες που έγιναν στο Φαγιατβίλ και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ στο επί κοντώ.

Η 20χρονη άλτρια πέρασε τα 4μ.32 και πέτυχε απόλυτο ατομικό ρεκόρ, αφού είχε 4μ.25 από το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού, το καλοκαίρι στην Πάτρα. Η αθλήτρια του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου, στη συνέχεια δοκίμασε στα 4μ.40, επίδοση που δεν κατάφερε να υπερβεί. Η Αδαμοπουλου, νωρίτερα ξεπέρασε τα 3μ.92, 4μ.02, 4μ. 12 και 4μ.22 και κατέλαβε την δεύτερη θέση στον αγώνα, πίσω από την Λίσα Γκούρνασον, που
με 4μ.50.
SPORTS3.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΠΑΟ-ΟΦΗ : Για νικηφόρο αποτέλεσμα στη Λεωφόρο

Ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς στο Λίντο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics