Breaking News
22 Μαΐου 2016


Λίγες ημέρες έχουν περάσει από τη διεξαγωγή του Spetsathlon 2016 και όλοι όσοι το έζησαν από κοντά σίγουρα το αναπολούν. Μία διοργάνωση που κάθε χρόνο μεγαλώνει και το ρεκόρ συμμετοχών είναι απλά μία επιβεβαίωση.

Δεν είναι υπερβολή να γράψει κανείς ότι το πανέμορφο νησί ζει στους ρυθμούς του αγώνα αφού όπου και εάν πήγαινες έβλεπες παντού αφίσες, αλλά και ανθρώπους να μιλούν για αυτόν.

Πέρα από τα οικονομικά οφέλη και τη δεδομένη προβολή του νησιού τόσο ο συγκεκριμένος αγώνας όσο και οι υπόλοιποι που διεξάγονται σε αυτόν αποτελούν και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες κατοίκων του νησιού να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Άνθρωποι κάθε ηλικίας είτε συμμετείχαν είτε παρακολούθησαν από κοντά την προσπάθεια όλων των αθλητών και τους χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα.


Άλλωστε, τέτοιες διοργανώσεις εάν δεν τις αγκαλιάσει η τοπική κοινωνία είναι καταδικασμένες να αποτύχουν. Στις Σπέτσες ήταν ολοφάνερο πως όλοι ήταν εκεί για να βοηθήσουν και να πάρουν μέρος στον αγώνα με όποιο τρόπο μπορούσε ο καθένας.

Το χειροκρότημα που εισέπραξαν όλοι οι αθλητές πέρα από την επιβράβευση τους για τις προσπάθειες τους στο συγκεκριμένο αγώνα αποτελούν το καλύτερο τονωτικό για να συνεχίσουν να προσπαθούν. Σε κάθε δρόμο έβλεπες ανθρώπους να έχουν βρει έξω από τα σπίτια τους και να χειροκροτούν κάθε αθλητή που περνάει ανεξάρτητα από τη θέση του γιατί άλλωστε "νίκη είναι η συμμετοχή" όπως αναφέρει και το μότο του αγώνα.


Ο Νίκος Παπαγγελής

Ξεχωριστή μνεία πρέπει να γίνει όμως στους αθλητές που για μία ακόμα φορά μας έδωσαν ένα μάθημα ζωής. Οι παρα-ολυμπιονίκες του συλλόγου «Περπατώ», Μάκης Καλαράς και Αλέξανδρος Ταξιλδάρης, ο 17χρονος παρα-τριαθλητής, Νίκος Παπαγγελής, ο Αντώνης Παππάς, πανελληνιονίκης σε κολύμβηση και ποδηλασία και ο νεαρός Μάριος Αναστόπουλος κέρδισαν δικαιολογημένα το θερμό χειροκρότημα όλων απόλυτα δικαιολογημένα.


Το αθλητικό ραντεβού των Σπετσών έχει ήδη ανανεωθεί και είναι δεδομένο ότι οι συμμετοχές κάθε χρόνο θα αυξάνονται. Πως θα μπορούσε να συμβαίνει διαφορετικά αφού ο συνδυασμός του πράσινο των πεύκων και του μπλε της θάλασσας είναι μοναδικός. Τα πανέμορφα δάση αλλά και η πανοραμική θέα των Σπετσών, των κοντινών νησιών και της Πελοποννησιακής ακτής προσφέρουν ειδυλλιακές εικόνες για τις διαδρομές του αγώνα δρόμου.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics