Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
18 Νοεμβρίου 2015

Μπορεί οι συμπατριώτες του στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με την Ελλάδα να μην σεβάστηκαν ούτε τον Εθνικό ύμνο της χώρας αλλά και το ενός λεπτού σιγή που κρατήθηκε για τα θύματα από τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία όμως ο Φατίχ Τερίμ τήρησε μια εντελώς διαφορετική στάση στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του ματς όταν ρωτήθηκε για το γεγονός.

Ο Τούρκος ομοσπονδιακός τεχνικός δεν μάσησε τα λόγια και απάντησε ότι: «Κανένας δεν το θέλει να συμβαίνει και είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει ξανά. Άκουσα και εγώ τις αποδοκιμασίες και τα σφυρίγματα στον ελληνικό εθνικό ύμνο. Ο κάθε ύμνος πρέπει να τυγχάνει σεβασμού. Είναι γείτονές μας οι Έλληνες, έπαιζαν μαζί μας και είναι σημαντικό να σέβεσαι τον γείτονά σου και ας μην έχει την ίδια θρησκεία και τα ίδια πιστεύω», τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της γειτονικής χώρας και πρόσθεσε πως «χάθηκαν άνθρωποι, καταστράφηκαν σπίτια και δεν μπορούν να περιμένουν ένα λεπτό; Δεν μπορούν να μείνουν ήσυχοι; Τι να τους εξηγήσεις. Αυτά τα γεγονότα δεν κάνουν καλό στην εικόνα μας. Βλέπουμε τρομοκρατικές επιθέσεις και αγώνες να αναβάλλονται. Η τρομοκρατία αφορά τους πάντες και αποτελεί απειλή για όλους μας. Η ειρήνη, η αδερφότητα και η κατανόηση πρέπει να υπάρχουν πάντα». 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics