Breaking News
26 Ιουλίου 2023

Ξέσπασμα Τζώρτζογλου: «Οργή για την αντιμετώπιση της ηρακλειώτικης διαιτησίας»



Ο Νίκος Τζώρτζογλου είναι «πυρ και μανία» με την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, την οποία χαρακτηρίζει «τραγική» με σχετική ανάρτηση στα social media.

Με αφορμή τους πίνακες διαιτησίας για τη σεζόν 2023-24, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ «ξέσπασε» κατά της ΚΕΔ, με αναφορές στους ρόλους των Μπένετ και Μάνταλου, αλλά και τις αμοιβές πρόκληση για την εποχή.

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι είναι οργισμένος για την αντιμετώπιση που έχουν οι διαιτητές του Ηρακλείου, αλλά και περήφανος που δεν κάνουν… χατίρια και πληρώνουν αυτό το τίμημα.

Αναλυτικά αναφέρει: «Νέοι πίνακες διαιτησίας 2023-2024… Ο ορισμός της παρωδίας με αποφάσεις μιας τραγικής Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Μια ΚΕΔ με αρχιδιαιτητή τον τουρίστα Μπένετ, τον Σταύρο Μάνταλο ως «σκιώδη αρχιδιαιτητή» να λύνει και να δένει όπως θέλει, τους υπόλοιπους και όλοι μαζί να κοστίζουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με μισθούς πρόκληση για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την κοινωνία μας... (κόστος 400.000 το χρόνο ο ένας και 100.000 το χρόνο ο άλλος).

Η οργή και απογοήτευση μου για τον τρόπο αντιμετώπισης της ηρακλειώτικης διαιτησίας από αυτή την τραγική ΚΕΔ, πλέον ξεχειλίζει…

Μια ΚΕΔ η οποία συνεχίζει να αγνοεί πεισματικά τους νόμους και τον κανονισμό διαιτησίας και απλά φροντίζει να φτιάξει τους δικούς της και να αφήσει άξια και ικανά παιδιά εκτός επαγγελματικών κατηγοριών.

Παρόλα αυτά παραμένω υπερήφανος γιατί η ηρακλειώτικη διαιτησία είναι πεντακάθαρη, δεν κάνει χατίρια σε κανέναν και δυστυχώς πληρώνει αυτό το τίμημα…».
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Xρυσό μετάλλιο ο Αντωνάτος στο Eυρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics