Breaking News
29 Ιουλίου 2023

Α’ Εθνική Γυναικών: Σε έναν όμιλο, υποβιβάζονται 5 ομάδες

 

Την προκήρυξη της Α’ Εθνικής Γυναικών για τη σεζόν 2023-24, δημοσιοποίησε η ΕΠΟ.

Το πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει την 1η Οκτωβρίου, επανέρχεται σ’ έναν όμιλο των 14 ομάδων, με το Ηράκλειο να εκπροσωπείται από ΟΦΗ και Εργοτέλη. Αντίπαλοί τους θα είναι οι : ΑΕΚ, Ελπίδες Καρδίτσας 94, ΡΕΑ, Τρίκαλα 2011, Αστέρας Τρίπολης, Βόλος 2004, Καστοριά, Λάρισα, Ολυμπιάδα Υμηττού, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Σειρήνες Γρεβενών.

Τα πλέι οφ καταργούνται φυσικά κι έτσι μετά το πέρας των 26 αγωνιστικών, η πρώτη της βαθμολογίας κατακτά τον τίτλο.

Στη Β’ Εθνική θα υποβιβαστούν οι 5 τελευταίες ομάδες, ενώ, όπως έγινε γνωστό, η Α’ Εθνική της σεζόν 2024-25 θα διεξαχθεί με 12 ομάδες σε έναν όμιλο.

Από τη Β’ Εθνική, η οποία θα διεξαχθεί σε 4 ομίλους, θα ανέβουν οι τρεις από τις τέσσερις πρωταθλήτριες, που θα προκύψουν ύστερα από αγώνες μπαράζ. Υποχρεωτική για τις ομάδες Α’ Εθνικής είναι η συμμετοχή στην ενδεκάδα τουλάχιστον 7 παικτριών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις ελληνικές εθνικές ομάδες, ενώ παράλληλα μπορούν να χρησιμοποιούνται έως 4 ξένες.
ekriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο ΟΦΗ έκανε πολύ καλή εμφάνιση αλλά γνώρισε τη φιλική ήττα στο τελευταίο του φιλικό προετοιμασίας

 

 

 

 

 

Όλα τα ζώδια 29/07

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics