Breaking News
30 Αυγούστου 2016

Σε δύο αλλαγές προχώρησε ο Αντώνης Νικοπολίδης όσον αφορά στην αποστολή της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των Ελπίδων για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με Αλβανία (2/9) στο γήπεδο του Περιστερίου και Πορτογαλία (6/9) στο στάδιο Cidade de Barcelos στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2017.

Συγκεκριμένα στις θέσεις των Γιώργου Μασούρα και Χάρη Μαυρία κλήθηκαν οι Γιώργος Μανθάτης και Κοσμάς Τσιλιανίδης αντίστοιχα.

Έτσι, η αποστολή διαμορφώνεται ως εξής: Μπάρκας, Χουτεσιώτης, Τσιμίκας, Βούρος, Μύγας, Γιαννούλης, Τζανετόπουλος, Σιώπης, Ρισβάνης, Μανθάτης, Ιωαννίδης, Μυστακίδης, Χαρίσης, Ορφανίδης, Κουλούρης, Τάσος Δώνης, Βασιλούδης, Τσιλιανίδης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics