Breaking News
11 Απριλίου 2018

Η μικτή ομάδα νέων του Ηρακλείου νίκησε το αντίστοιχο συγκρότημα των Κυκλάδων με 2-1 στο γήπεδο της Βάρης και προκρίθηκε στον τελικό του Πανελλήνιου  πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων της ΕΠΟ, όπου θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή τη Μακεδονία (4-1 την Αχαϊα).


Στο 21’ όμως στην πρώτη φάση του παιχνιδιού το Ηράκλειο «άνοιξε» το σκορ με τον Πακιουφάκη.
Μετά από γύρισμα του Κουτεντάκη, ο Πακιουφάκης πλάσαρε από το ύψος της μικρής περιοχής και έδωσε το προβάδισμα στο Ηράκλειο, 0-1.
Στη συνέχεια το Ηράκλειο ανέβασε στροφές και έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ στο 33’, όμως ο Μανιουδάκης δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση στέλνοντας την μπάλα με σουτ άουτ.
Έτσι παραλίγο να «πληρώσει» την αστοχία του τέσσερα λεπτά μετά με τις Κυκλάδες να έχουν δοκάρι μετά από σουτ του Γρυλάκη στο 37’!
Στην επανάληψη οι Κυκλάδες κατάφεραν να ισοφαρίσουν με ένα  όμορφο γυριστό σουτ του Παντελαίου στο 64’!
Μετά την ισοφάριση το Ηράκλειο ανέβηκε και αφού απείλησε πρώτα στο 76’ με τον Κουτεντάκη να σουτάρει και τον Ψύλλια να αποκρούει, σκόραρε στο 78’ με τον Βοργιά, που αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή καθώς από δικό του μακρινό σουτ ήρθε το 2-1, με τον τερματοφύλακα των Κυκλάδων να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του!

ΕΠΣ Κυκλάδων: Ψύλλιας, Δάρας, Χατζηλαζαρίδης, Μαργαρίτης (90' Κοιλιακούδης), Μπέισα, Ξαγοράρης, Παντελαίος, Γρυλάκης, Λιέας, Λέκας (73' Γκούφας), Σαρρής (53' Καλογεράς)
ΕΠΣ Ηρακλείου: Ψιμόπουλος, Σμπώκος, Γκίκα, Μανιουδάκης, Παπαδάκης (55' Λίλο), Σαβουιδάκης, Τσαμπουράκης (46' Στακάκης), Κουτεντάκης, Μαμουλάκης (84' Ζηδιανάκης), Ροδίτης (72' Βοργιάς), Πακιουφάκης
Μετά την λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής της Μικτής Ηρακλείου , Γιάννης Χατζησεβαστός, δήλωσε:
«Νομίζω ότι σιγουρά ήταν μια μεγάλη νίκη. Είναι λογικό να νιώσουμε την πίεση. Γενικά ήταν ένα μέτριο παιχνίδι από εμάς. Θέλω να πω συγχαρητήρια και συλλυπητήρια στον προπονητή των Κυκλάδων.
Αν κοιτάξουμε την πορεία μας μέχρι τώρα μας άξιζε η πρόκριση και υποσχόμαστε ότι θα έχουμε καλύτερη εικόνα στον τελικό και να μακάρι πάρουμε την κούπα.»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics