Breaking News
09 Σεπτεμβρίου 2017

Ολοταχώς για το χρυσό μετάλλιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης νέω/γυναικών βαδίζει η εθνική ομάδα, μετά τη σημερινή της νίκη με 7-6 επί της Ολλανδίας.


Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πήρε το εισιτήριο για τον τελικό στη διοργάνωση του Βόλου, μετά από το δεύτερο θρίλερ μέσα σε 24 ώρες (προηγήθηκε χθες η νίκη επί των ΗΠΑ), αυτή την φορά κόντρα στην Ολλανδία και αύριο το βράδυ στις 20:00 έχει... ραντεβού με την ιστορία.
Αντίπαλος της ελληνικής ομάδας στον τελικό θα είναι η Ρωσία, η οποία επιβλήθηκε στον πρώτο χρονικά ημιτελικό της Ισπανίας με 9-6.
Σε περίπτωση που η εθνική γυναικών κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο το ελληνικό πόλο θα πανηγυρίσει ένα ανεπανάληπτο νταμπλ στην ηλικιακή κατηγορία νέων (U-20), καθώς ουδέποτε στην ιστορία του αθλήματος έχει καταφέρει μία χώρα να κατακτήσει την ίδια χρονιά τον παγκόσμιο τίτλο στην ίδια κατηγορία και στα δύο φύλα.
Είναι η δεύτερη φορά που η Ελλάδα προκρίνεται σε τελικό Παγκοσμίου Πρωταθλήματος νέων γυναικών. Η προηγούμενη ήταν το 1997 στην Πράγα, όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε 6-5 της Αυστραλίας και κατέκτησε το τρόπαιο.
Κορυφαία σκόρερ της «γαλανόλευκης» ήταν η Ξενάκη που πέτυχε 3 γκολ, ενώ άλλα 2 σημείωσε η Πρωτοπαπά.
Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Ολλανδία): 2-0, 2-3, 1-3, 1-1

naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics