Breaking News
22 Νοεμβρίου 2017

Ντέρμπι «Δικεφάλων» διεξάγεται απόψε ( 17:15) στην αίθουσα χάντμπολ του ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ, στο ματς με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών.

Εκτός από τους λόγους γοήτρου, το αυριανό παιχνίδι έχει και μεγάλη βαθμολογική σημασία, ιδιαίτερα για την Ενωση, η οποία δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και μετράει ήδη τρεις ήττες σε έξι αγώνες («χρωστάει» το ματς με τον ουραγό Πανελλήνιο). Ενδεχόμενη νέα απώλεια θα απομακρύνει πολύ την ομάδα του Νίκου Γραμματικού από τις πρώτες θέσεις και θα θέσει εν κινδύνω ακόμη και την παρουσία της στην εξάδα των πλέι-οφ. Από την άλλη πλευρά, οι Θεσσαλονικείς να διατηρήσουν το αήττητο και να παραμείνουν στην κορυφή της κατάταξης, όπου ισοβαθμούν με τον Ολυμπιακό.

Να σημειωθεί ότι τον ΠΑΟΚ περιμένει μία ιδιαίτερα δύσκολη εβδομάδα, καθώς μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ θα ταξιδέψει στη Σμύρνη για τα δύο ματς με την Γκέζτεπε (Παρασκευή 24 και Κυριακή 26 Νοεμβρίου), στο πλαίσιο του 3ου γύρου του Challenge Cup.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 7 αγώνες)

ΠΑΟΚ 13

Ολυμπιακός/Ομιλος Ξυνή 13

ΑΣΕ Δούκα 12

Αερωπός Έδεσσας 10

Διομήδης Άργους 10

ΑΕΚ 6 -6αγ.

ΧΑΝΘ 6

Φίλιππος Βέροιας 6

Φοίβος Συκεών 4

ΓΑΣ Καματερού 1

ΓΣ Δράμα 1986 1

Πανελλήνιος 0 -6αγ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics