Breaking News
10 Δεκεμβρίου 2020

Η ολυμπιονίκης της σκοποβολής ευχαρίστησε τον κόσμο με αφορμή την ονομαστική της εορτή

 

Η Άννα Κοροκάκη γιόρτασε σήμερα την ονομαστική της εορτή μαζί με τους δικούς της ανθρώπους, παράλληλα δέχθηκε αμέτρητα μηνύματα αγάπης κι ευχών από φίλους και απλούς θαυμαστές.

Η 24χρονη Ολυμπιονίκης της σκοποβολής, «φορώντας» το πιο γλυκό της χαμόγελο και μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, θέλησε να ανταποδώσει τις ευχαριστίες και τις ευχές της.

Διαβάστε τι έγραψε στη σελίδα της στο Facebook: «Χαμογελάω επειδή η οικογένειά μου κι εγώ είμαστε υγιείς και η φετινή μου γιορτή μας βρήκε όλους μαζί αγαπημένους!

Επίσης νιώθω απέραντα τυχερή για τους ανθρώπους που έχω κοντά αλλά και μακριά, που μου δείχνουν την αγάπη τους με όλους τους τρόπους, κάθε μέρα, σαν να είναι γιορτή.

Εκτός από εκείνους όμως, έχω και όλους εσάς που αν και δεν έχουμε γνωριστεί, νιώθω τη μεγάλη ανάγκη να ευχαριστήσω σήμερα μέσα από την καρδιά μου για το χρόνο που αφιερώσατε για να μου ευχηθείτε! Έχω εκατοντάδες μηνύματα και κλήσεις και θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους.

Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου υγεία, ασφάλεια και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας!»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics