Breaking News
07 Ιουνίου 2021

Πρώτος ο Αντωνιάδης στους άνδρες, 2η η Ελευθεριάδου σε Γκραν Πρι C2
Δημήτρης Ντζάνης



Ο Δημήτρης Αντωνιάδης κατέκτησε την 1η θέση στo Γκραν Πρι Κοζάρα C2, που έγινε στο ομώνυμο Εθνικό Πάρκο στη βόρεια Βοσνία/Ερζεβοβίνη. Ο αθλητής που θα εκπροσωπήσει την ελληνική ορεινή ποδηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κέρδισε με άνεση την elite κούρσα. Αγωνιζόμενος με την Scott Goldstar Sports Racing Team τερμάτισε σε 1ώρ.21:55, με τον Ούγγρο Μπάλαζ Σιλβέστερ (1ώρ.25:00) και τον Μαυροβούνιο, Γκόραν Τσέροβιτς (1ώρ.28:00).

Στην κούρσα των γυναικών μετείχε η Κατερίνα Ελευθεριάδου (Scott Goldstar Sports Racing Team) και πήρε τη 2η θέση, πίσω από τη Σέρβα, Γιοβάνα Τσρνόγκορατς. Τα συνολικά αποτελέσματα.

Sports3.gr;

Διαβάστε ακόμη:

NBA: Μεγάλη πρόκριση για Κλίπερς [vid]

 

Νέα υψηλή… πτήση Τεντόγλου ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων [vid]

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics