Breaking News
24 Ιουνίου 2021

Τελευταίο ματς με Άρη στο ΒΑΚ, με νίκη τερματίζει στην 5η θέση

 

 Τελευταία αγωνιστική το σαββατοκύριακο για το πρωτάθλημα των ομάδων Κ19 της Super League, με τον ΟΦΗ να αγωνίζεται στις 11 το πρωί του Σαββάτου με τον Άρη στο ΒΑΚ.

Η Κ19 ΟΦΗ με τους συνεχόμενους βαθμούς που συγκέντρωσε στα τελευταία παιχνίδια σκαρφάλωσε στην 5η θέση της βαθμολογίας και με νίκη επί του Άρη θα τερματίσει εκεί, κάτι που ασφαλώς αποτελεί επιτυχία για την προσπάθεια των παιδιών.

 Στο ματς με τον Άρη ο Μανόλης Πατεμτζής αναμένεται μάλιστα να έχει και περισσότερους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, καθώς λόγω των πανελλήνιων εξετάσεων το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν υποχρεωτικές απουσίες των μαθητών…

Από:Βαρδαλαχάκης Μανώλης
Διαβάστε επίσης:

Αποκαλυπτήρια του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021 παρουσία του Λευτέρη Αυγενάκη

 

Χάλκινο μετάλλιο οι νέοι στο Βαλκανικό πρωτάθλημα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics