Breaking News
12 Νοεμβρίου 2022

ΟΦΗ: Δείπνο του Μπούση στο ποδοσφαιρικό τμήμα των Κρητικών
ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ



Ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης, ο οποίος βρίσκεται στο Ηράκλειο, παρέθεσε δείπνο το Σάββατο (12/11) στο ποδοσφαιρικό τμήμα της κρητικής ομάδας.

Το Σάββατο (12/11) το πρωί πραγματοποιήθηκε αγιασμός των νέων γηπέδων του ΟΦΗ στο ΒΑΚ. Το παρών έδωσε ο Μιχάλης Μπούσης, ο οποίος μίλησε για τους στόχους του που αφορούν την κατασκευή νέου γηπέδου μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

Μάλιστα το βράδυ της ίδιας ημέρας ο πρόεδρος των Κρητικών παρέθεσε δείπνο στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας σε εστιατόριο του Ηρακλείου.

Έτσι, χτίζεται ένα καλό κλίμα ενόψει της αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό την Δευτέρα (14/11, 19:30) για την 13η αγωνιστική της Super League.

 sport24.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Πινγκ-Πονγκ Ο Ολυμπιακόςνίκησε με 4-0 την ομάδα της Κρήτης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics