Breaking News
23 Νοεμβρίου 2023

Τεντόγλου: Υποψήφιος για κορυφαίος αθλητής του 2023 από την AIPS



Υποψήφιος ως κορυφαίος αθλητής του 2023 είναι ο Μίλτος Τεντόγλου στα βραβεία της AIPS

Τεντόγλου: Υποψήφιος για κορυφαίος αθλητής του 2023 από την AIPS
Σημαντική διάκριση για τον Μίλτο Τεντόγλου που θα είναι ένας από τους 43 υποψήφιους αθλητές από όλα τα σπορ που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του κορυφαίου για το 2023 στα βραβεία της AIPS (International Sports Press Association).

Ο Τεντόγλου θα είναι υποψήφιος μαζί με άλλους 8 αθλητές στίβου και συγκεκριμένα τους Ράιαν Κράουζερ, Μόντο Ντουπλάντις, Σουφιάν Ελ Μπακαλί, Γιάκομπ Ινγκεμπρίγκτσεν, Νόα Λάιλς, Κέβιν Κίπτουμ, Ελιουντ Κιπτσόγκε και Τζιανμάρκο Ταμπέρι.


Από τα υπόλοιπα αθλήματα ξεχωρίζουν οι συμμετοχές των Κάρλος Αλκαράθ, Στεφ Κάρι, Νόβακ Τζόκοβιτς, Ζοέλ Εμπίντ, Ερλινγκ Χάαλαντ, Νίκολα Γιόκιτς, Βινίσιους Τζούνιορ, Χάρι Κέιν, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Κιλιάν Εμπαπέ, Ντανίλ Μεντβέντεφ, Λιονέλ Μέσι, Ντένις Σρέντερ και Μαρκ Φερστάπεν.

Να σημειωθεί ότι για την ανάδειξη του κορυφαίου ψηφίζουν τα μέλη της επιτροπής της AIPS ενώ κάθε μέλος να έχει το δικαίωμα τριών επιλογών τόσο σε άντρες όσο και γυναίκες.

fosonline.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 23/11

 

 

 

 

Σε μια πολύ σημαντική εκδήλωση θα δώσουν το παρών ο Τζώρτζογλου και ο Κουτεντάκης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics