Breaking News
09 Ιανουαρίου 2024

Ποδόσφαιρο Γυναικών: Έρχεται το Κύπελλο Ελλάδας
Σταύρος Λιώσης

 

«Στα σκαριά» βρίσκεται η επαναφορά του Κυπέλλου Ελλάδας και στο Ποδόσφαιρο Γυναικών.

Ποδόσφαιρο Γυναικών: Έρχεται το Κύπελλο Ελλάδας
Σημαντικά βήματα για την ανάπτυξη του Ποδοσφαίρου Γυναικών έχει «στα σκαριά» η ΕΠΟ αφού πέρα από τα πρωταθλήματα μικτών για τα οποία μίλησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νεανίδων και Κορασίδων, Γιώργος Παπακώστας, στην αποκλειστική του συνέντευξη στο ΦΩΣ, έρχεται και το Κύπελλο Ελλάδας.

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες, η Ομοσπονδία έχει αποφασίσει να επαναφέρει και την δεύτερη διοργάνωση του Ποδοσφαίρου Γυναικών, πιθανώς ακόμη και από την νέα σεζόν (2024/25).

Το πλεονέκτημα της Μπεσίκτας για Ρενάτο Σάντσες
Η διοργάνωση ξεκίνησε την σεζόν 1999-00 και διεξήχθη για ακόμα δύο περιόδους, μέχρι το 2002. Από το 2003 η ΕΠΟ σταμάτησε προσωρινά την διεξαγωγή του, λόγω του ότι τα περισσότερα σωματεία αδυνατούσαν να αντεπεξέλθουν στα έξοδα μετακινήσεων. Η διοργάνωση επανήλθε την περίοδο 2012-13, έπειτα από 11 χρόνια, για να διακοπεί ξανά το 2017.

Συνολικά έχουν πραγματοποιηθεί 8 διοργανώσεις και τρεις ομάδες έχουν καταφέρει να κατακτήσουν τον τίτλο του κυπελλούχου Ελλάδος. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις, έχοντας χριστεί έξι φορές κυπελλούχος. Από έναν τίτλο έχουν η Καβάλα 86 και Ολυμπιάδα Θεσσαλονίκης που είναι και η πρώτη νικήτρια του θεσμού.

Fosonline.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Με 248 τελικές δηλώσεις συμμετοχής η Βέροια πάει για φετινό ρεκόρ στα αναπτυξιακά τουρνουά

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics