Breaking News
23 Ιανουαρίου 2024

Χρυσό μετάλλιο ο ΚΟΗ στο Ελεύθερο Ομαδικό

Στους Χειμερινούς Αγώνες Καλλιτεχνικής κολύμβησης...
Τα κορίτσια του ΚΟ Ηρακλείου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Ελεύθερο Ομαδικό, των Χειμερινών Αγώνων Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων - Παίδων Β', στο Κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη.
Η νικήτρια ομάδα του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου, με τις: Γεωργιουδάκη, Καββάλου, Κελαράκη, Μεραμβελιωτάκη, Τσαβολάκη, Χαριστάκη, Χρονάκη, Ψυκάκου (αναπλ. Αλετρά), βαθμολογήθηκε με 236,6032 β. Το ασημένιο μετάλλιο πήρε ο ΣΚ Ροή με 222,6588 β. και το χάλκινο ο ΝΟ Βουλιαγμένης με 210,9265 β.
Υπέροχη εμφάνιση είχε και το δεύτερο ομαδικό του ΚΟΗ με τι: Αμαργιωτάκη, Πετρακη, Κλίνη, Ρούσση, Μπελιβανη και Βασιλάκη οι οποίες κατέκτησαν την 6η θέση!
«Πολλά και θερμά συγχαρητήρια στα κοριτσάκια μας, στις προπονήτριές μας και στους γονείς! Είμαστε όλοι περήφανοι και αυτό είναι μόνο η αρχή μικρές μας γοργόνες!», τονίζουν στον ΚΟΗ.
neakriti.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 22/01/2024

 

 

 

 

Την αποστολή για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανακοίνωσε ο προπονητής του ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics