Breaking News
26 Ιανουαρίου 2017

Ο ΠΑΟΚ «σφράγισε» απέναντι στον Παναιτωλικό την πρόκρισή του στους «8» του Κυπέλλου, κερδίζοντας με 4-1.

Με δίλεπτο ξέσπασμα, λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, ο «Δικέφαλος» σκόραρε με τους Δεληγιαννίδη (42΄), Μπίσεσβαρ (43΄), στο 53΄ ο Σάκχοφ έκανε το 3-0, ενώ στο 78  εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι ο Πρίγιοβιτς (4-0), συνδυάζοντας έτσι με τον ιδανικότερο τρόπο το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Το γκολ της τιμής για τον Παναιτωλικό πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Πάουλο.

Διαιτητής: Κιοτζένης (Ξάνθης)

Κίτρινες: Σάκχοφ /Τσοκάνης, Κουτρομάνος

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Μπρκιτς, Βαρέλα, Μαλεζάς, Δεληγιανίδης, Κίτσιου, Κάνιας, Σάκχοφ (54? Χαρίσης), Μυστακίδης, Μπίσεσβαρ (64? Πρίγιοβιτς), Περέιρα, Κουλούρης (73? Πέλκας).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Τσοκάνης (λ.τρ. 69? Ρότσα), Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουτρομάνος, Μουνιόζ (64? Λόπεζ), Πάουλο, Ρόσα (76? Βασιλούδης), Κλέσιο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics