Breaking News
08 Φεβρουαρίου 2017

Ανοιχτούς λογιαριασμός άφησε ο Ολυμπιακός, ενόψει της ρεβάνς στο Περιστέρι, καθώς στον πρώτο αγώνα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Σα Πίντο και το ματς εξελίχθηκε σε «χορό» χαμένων ευκαιριών και για τις δύο ομάδες. Με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του ο Ολυμπιακός, έδειξε διάθεση για κάτι καλό και είχε κάποιες ευκαιρίες, με κορυφαία το δοκάρι του Καρντόσο στο 24', αλλά και το σουτ του Αρανσιφάρντ στο 35', που εξουδετέρωσε με δυσκολία ο Γκορμπούνοφ.

Όμως παρουσίασε και πάλι τα γνωστά κενά στον ανασταλτικό τομέα. Έτσι, μετά το 20λεπτο που ο Ατρόμητος ισορρόπησε το παιχνίδι, βρήκε διαδρόμους στις αντεπιθέσεις του και δημιιούργησε κι αυτός τις δικές του φάσεις, όπως αυτή στο 28', που ο Πλατέλλας από εξαιρετική θέση πλάσαρε εντελώς άστοχα. 

Το ίδιο ανοιχτά συνεχίστηκε και το β' ημίχρονο, με ρυθμό και με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει, όμως ειδικά οι γηπεδούχοι εμφανίζονταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια και το γκολ δεν ερχόταν. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας ο Μπέντο πέρασε Σεμπά και Φορτούνη και η πίεση μεγάλωσε.

Ωστόσο, την πολύ μεγάλη ευκαιρία την είχε ο Ατρόμητος, όταν στο 83' ο Νικολάου έκανε τραγικό λάθος, ο Κιβρακίδης πήρε την μπάλα και τη γύρισε στον Λε Ταλέκ, που εντελώς μόνος του την έστειλε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, ο νεοεισελθών Ιντέγε, επίσης μόνος του, αστόχησε στην κεφαλιά του. 

Το 0-0 παρέμεινε, όπως και πριν από τρία χρόνια, που πάλι οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στο Κύπελλο. Τότε ο Ολυμπιακός προκρίθηκε με το εκτός έδρας γκολ στο 1-1 του Περιστερίου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαπέτρου (Αθήνας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φιγκέιρας - Μπάγκα, Πλατέλλας
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Σισοκό, Βιάνα, Νικολάου, Ρέτσος, Ανδρούτσος, Μανθάτης (61' Σεμπά), Μάρτινς (66' Φορτούνης), Ανσαριφάρντ, Καρντόσο (80' Ινγέγε). 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Κατράνης (80' Παντελιάδης), Μπάγκα, Ούμπιντες, Πλατέλλας, Τόνσο (85' Νάτσος), Λημνιός (69' Κυριακίδης), Λε Ταλέκ.

ΑΠΕ

* Πριν την έναρξη του αγώνα, τα μάτριξ του γηπέδου πρόβαλαν ένα βίντεο στη μνήμη των 21 νεκρών της Θύρας 7, οι παίκτες των δύο ομάδων κατέθεσαν λουλούδια στο μνημείο και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή. 
* Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ανέλεβε τη θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας Νέων του Συλλόγου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics