Breaking News
30 Ιανουαρίου 2018

Αλλαγές αναμένονται στη διεξαγωγή του κυπέλλου Ελλάδος, καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο να καθιερωθούν νοκ άουτ αγώνες, μέχρι την ημιτελική φάση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ θα συζητήσει την Πέμπτη τις συγκεκριμένες προτάσεις, προκειμένου να λάβει την οριστική της απόφαση. Στόχος της ελληνικής ομοσπονδίας είναι η μείωση του αριθμού των αγώνων. 

Η ΕΠΟ φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να διεξάγονται μονοί αγώνες στις φάσεις των «16» και «8», στις έδρες των θεωρητικά αδυνάμων. Η Super League από την πλευρά της είχε προτείνει τη συμμετοχή των ομάδων που αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από τη φάση των «16» και μετά, όμως αυτό είχε απορριφθεί από την ΕΠΟ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics