Breaking News
03 Μαρτίου 2016

Για τα όσα έγιναν την Τετάρτη στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός μίλησε ο παλαίμαχος άσσος των γηπεδούχων, Μιχάλης Λεοντιάδης. Με το πάντα... ιδιαίτερο στυλ του, αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι, τη διαιτησία του αγώνα, τη φάση του Μακ, το «ντου» των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, ενώ δήλωσε ότι το «σύστημα» είχε σαν στόχο να τιμωρήσει τον ΠΑΟΚ αφού θέλει δεύτερο τον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στον ArenaFM 89.4:

«Όσα είπα χθες έγιναν, είπα άμα μπει δυνατά ο ΠΑΟΚ και είδαμε ότι στο πρώτο δευτερόλεπτο έκανε τάκλιν ο Πέλκας. Στο 9ο λεπτό κάναμε το 1-0, ο Ολυμπιακός δεν υπήρχε χθες. Ήταν μια απλή... ομαδούλα, ο ΠΑΟΚ τον έκανε... ομαδούλα. Μετά όμως άλλαξε όλο το σκηνικό, «κάτσαμε» πάνω στο σκορ, κλειστήκαμε πίσω και άρχισαν τα όργανα. Εκεί έπρεπε να τους βάλουμε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Άρχισε και ο Παππάς, να σφυρίζει όλη την ώρα και έγιναν αυτά που ξέραμε. Γιατί τα ξέραμε ότι θα γίνουν, φωνάζαμε όλη την βδομάδα και κανένας δεν έκανε τίποτα. Με τον Ολυμπιακό παίζεις 30 χρόνια τα ίδια, δεν τα ξέραμε.

Έπρεπε να παίξουμε σαν λιοντάρια να πάρουμε το ματς, μακριά από τους διαιτητές. Για αυτόν τον λόγο τον στείλανε τον Παππά. Τι ήθελες να σου δώσουν πέναλτι, σιγά να μην στο έδιναν, αφού ήθελαν να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ. Αυτοί θέλουν τον Παναθηναϊκό δεύτερο, θα τιμωρήσουν και την ΑΕΚ τώρα. Τα λέγαμε και χθες και όλα βγήκαν. Αυτός ο διαιτητής μας έκανε να μην ξέρουμε τι να κάνουμε. Από τα νεύρα που είχαμε όλοι δεν ξέραμε πώς να αντιδράσουμε. Τι να κάνουμε εμείς πόλεμο για να σωθεί το ποδόσφαιρο της Ελλάδας».

Για την φάση του Μακ: «Να ήταν ο Λεοντιάδης εκεί να του δώσει κάτι... μπουνίδια. Είναι πέναλτι και κόκκινη και δεν δίνουν τίποτα. Δε λέω ότι θα προκριθώ αλλά δώσε το πέναλτι. Τόσο αλήτες μπορεί να είστε…»

Για τον κόσμο: «Και εγώ να ήμουνα χθες στην θύρα 4, θα έμπαινα μέσα. Με κρατούσανε πέντε άτομα, ε όχι ρε, κάντε κάτι, δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Πενήντα χρονών φτάσαμε και βαρεθήκαμε να βλέπουμε τα ίδια πράγματα. Κλέβουν πρωταθλήματα και κύπελλα, εγκληματική οργάνωση είναι…»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics