Breaking News
16 Νοεμβρίου 2021

O Γιάννης Αριστόπουλος του οποίου «γύρισε» η γλώσσα και ο διαιτητής Κώστας Τσοπλάκος που του έσωσε τη ζωή, μίλησαν για το τρομακτικό περιστατικό.

 

 

Ένα τρομακτικό περιστατικό έλαβε χώρα στον αγώνα μεταξύ Αστέρα Καμαρούλας και ΑΕ Μεσολογγίου, για την Ά ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, εκεί όπου ένας ποδοσφαιριστής, ο Γιάννης Αριστόπουλος βρέθηκε στο έδαφος καθώς του είχε «γυρίσει» η γλώσσα, ωστόσο βρέθηκε ο Κώστας Τσοπλάκος, διαιτητής της αναμέτρησης να του σώσει τη ζωή.

Αμφότεροι φιλοξενήθηκαν στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», μιλώντας για το εν λόγω περιστατικό και το πως ο ρέφερι της αναμέτρησης έσωσε τη ζωή του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αν και 38 ετών, έχει 9 παιδιά και περιμένει το δεύτερο εγγόνι του!

Ο διαιτητής Κώστας Τσοπλάκος, ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Έτρεξα πάνω κατευθείαν, είχε σφίξει τα δόντια, δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Του γύρισα το κεφάλι για να πάρει αναπνοή και κατευθείαν ανταποκρίθηκε. Ήταν ένα συμβάν που είχε συμβεί ξανά και σε οικογενειακό περιβάλλον».

Για να προσθέσει ο Γιαννης Αριστόπουλος:
«Με έσωσε ο Κώστας, είναι ο ήρωας περισσότερο από εμένα. Στο 50ο λεπτό, πηδάω με τον αντίπαλο μου, έχασα τις αισθήσεις μου και τότε ήρθε ο διαιτητής από πάνω μου. Είμαι 38 ετών, έχω εννέα παιδιά και περιμένω ήδη και δεύτερο εγγόνι. Ο Κώστας είναι ένα πραγματικό καλό παιδί, τον ξέρω χρόνια. Είναι πραγματικά ο σωτήρας μου».

 Δείτε τι δήλωσαν και οι δύο στο Mega:

https://www.mikriliga.com/sygkinei-o-podosfairistis-poy-sothike-apo-ton-diaititi-einai-iroas/

 mikriliga.com:
Διαβάστε Επίσης

Νέος πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής ο Γεώργιος Καπελλάκης

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (16/11)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics