Breaking News
27 Δεκεμβρίου 2021

Πρώτη μέρα σήμερα στο προπονητικό καμπ επίλεκτων αθλητών και αθλητριών των μικρών ηλικιών, που οργανώνει ηLoutraki Xristougenna_omilia_Vatsa_2 Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία

Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στο SportCamp του Λουτρακίου. Μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα 32 αγόρια και κορίτσια… έπιασαν δουλειά σε δύο διαφορετικά γυμναστήρια και με την εξαιρετική διάθεση, που έτσι κι αλλιώς, δίνουν οι εορταστικές ημέρες, παίρνουν μέρος σε απαιτητικό προπονητικό πρόγραμμα, που θα τους περάσει… γλυκά στο νέο έτος. Η συγκέντρωση προετοιμασίας θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 30 του μήνα, απασχολεί τοπ ονόματα από τις κατηγορίες εφήβων, νεανίδων, παίδων, κορασίδων και παμπαίδων, όπως και πολύ άξιους σωματειακούς προπονητές. Το δοκιμασμένο σε τέτοιες εκδηλώσεις υψηλών προδιαγραφών SportCamp εξασφαλίζει τις καλύτερες συνθήκες, τηρείται κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ η Επιτροπή Προπονητών της ομοσπονδίας έχει φροντίσει κάθε λεπτομέρεια για το καθημερινό ασκησιολόγιο. Καθημερινά θα γίνονται 2 ή 3 προπονήσεις, η τελευταία μέρα θα έχει εσωτερικούς αγώνες και όλοι οι συντελεστές είναι βέβαιοι για την επιτυχία και αυτής της προσπάθειας, που γίνεται με στόχο τη γενικότερη παρακολούθηση των επίλεκτων αθλητών εν όψει της νέας χρονιάς, την αύξηση της προπονητικής εμπειρίας τους και τη μεταξύ τους σύσφιξη σχέσεων.

Loutraki Xristougenna_afixi_Tavrou_2Παραθέτουμε και φωτορεπορτάζ από την πρώτη μέρα του καμπ, ενώ παράλληλα σημειώνουμε αλλαγές της τελευταίαςLoutraki Xristougenna_aithousa_1 στιγμής για συμμετέχοντες αθλητές και προπονητές, όπως και μικρό απόσπασμα από την ομιλία του εθνικού ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Βατσακλή προς τα παιδιά και το τεχνικό τιμ. Είναι απόντες τελικά οι παίδες Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής και Γιάννης Μαστρογιάννης και αντικαταστάθηκαν από τους πρώτους επιλαχόντες της ηλικιακής κατηγορίας τους Μανώλη Βουμβουλάκη (που είχε σήμερα και την ονομαστική του εορτή) και Δημοσθένη Γεωργαλλίδη αντίστοιχα. Επίσης, δεν μπόρεσε να πάει στο Λουτράκι η νεάνιδα Χρυσή Φωτιάδου και καθώς δεν υπήρχαν αναπληρωματικές στην κατηγορία της μειώθηκε κατά ένα πρόσωπο ο συνολικός αριθμός των αθλητών, που είχαν επιλεγεί. Στους προπονητές θα είναι και ο Ούγγρος Μαρκ Πινκ, που από το καλοκαίρι βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία των Σαρισών Φλώρινας, ενώ δεν θα καταφέρει να δώσει το «παρών» ο Γιάννης Ξουρίδας από τους Φοίνικες Πάτρας.

Loutraki Xristougenna_stisimo_trapezionΟ Κώστας Βατσακλής ήταν από νωρίς στις εγκαταστάσεις για να βοηθήσει τους συναδέλφους του στην τοποθέτηση τωνLoutraki Xristougenna_afixi_Florinas_koritsia_2 τραπεζιών και των παραβάν και να ρυθμίσει τελευταία διαδικαστικά θέματα. Έκανε μικρή ομιλία προς όλους όταν ολοκληρώθηκε η προσέλευση των αθλητών, έδωσε τις ευχές του για τις γιορτές και για τη σημασία της χριστουγεννιάτικης συγκέντρωσης προετοιμασίας τόνισε: «Προσωπικά έχω χαρακτηρίσει αυτό το καμπ ως High Performance, δηλαδή πολύ υψηλών απαιτήσεων. Είναι λίγο διαφορετικό από εκείνο του καλοκαιριού στο ίδιο μέρος, πρώτον γιατί έχουμε παιδιά απ’ όλη την Ελλάδα και δεύτερον γιατί λάβαμε υπόψη τους πίνακες αξιολόγησης. Επειδή η αγωνιστική περίοδος είναι σε εξέλιξη θα διαφέρει και το πρόγραμμα. Δεν θα κοιτάξουμε τόσο τη φυσική κατάσταση όσο τις στοχευμένες ασκήσεις, την ταχύτητα, τη συναρμογή. Θέλουμε να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας, άλλωστε είστε επίλεκτοι αθλητές των προεθνικών μας ομάδων».
onsports.gr
Διαβάστε Επίσης

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (27/12)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics