Breaking News
30 Μαρτίου 2024

Στον τελικό του Europe Cup η Μπογκόρια του Γκιώνη

Πανηγυρικά πέρασε στον τελικό του Europe Cup, τον δεύτερο της ιστορίας της μετά το 2013, η πολωνική Μπογκόρια του Παναγιώτη Γκιώνη. Δεν είχε καμία πίεση στον αποψινό (29/03) επαναληπτικό ημιτελικό εντός έδρας με τη γαλλική Ποντουάζ Σερζί, νίκησε 3-0, όπως είχε κάνει και προχτές Τετάρτη ως φιλοξενούμενη και βρίσκεται στον διπλό τελικό για να διεκδικήσει το τρόπαιο κόντρα σε μία άλλη ομάδα από την Πολωνία, την Ντζιάλντοβο.

Ο Γκιώνης στο μεταξύ, προσθέτει μία ακόμα μεγάλη στιγμή στην καριέρα του. Έχει αγωνιστεί σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ το 2015 με την Μπορούσια Ντίσελντορφ, σε τελικό ETTU Cup (προηγούμενη ονομασία του δεύτερου τη τάξει Ευρωπαϊκού Κυπέλλου) το 2012 με τη γαλλική Ανζέ, τώρα θα βρεθεί σε τρίτο τελικό ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης ελπίζοντας να χαρεί αυτή τη φορά και την κατάκτηση τροπαίου. Μέσα σε δύο χρονικά διαστήματα στο τέλος Απριλίου (19-21 ο πρώτος και 26-28 Απριλίου ο δεύτερος) πρέπει να οριστούν οι τελικοί.

Η Μπογκόρια ουσιαστικά είχε εξασφαλίσει την είσοδο στον τελικό μετά το πρώτο ματς της 4άδας. Είχε επιβληθεί 3-0 της ελλιπούς Ποντουάζ χάνοντας μόνο ένα σετ και ήταν σαφές ότι πολύ δύσκολα θα δεχόταν ανατροπή. Σήμερα στη ρεβάνς η ίδια παρέταξε ακόμα πιο δυνατή τριάδα, αντίθετα το γαλλικό κλαμπ ταξίδεψε πάλι με αναπληρωματικούς αθλητές, συνεπώς δεν έμπαινε ζήτημα για τον νικητή. Μέσα σε μία ώρα η πρωταθλήτρια Πολωνίας επιβλήθηκε ξανά με 3-0, πήρε το θερμό χειροκρότημα από εκατοντάδες φίλους της και (μέσω του δεύτερου τελικού της στο Europe Cup) θα κυνηγήσει το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο

Ο Γκιώνης αγωνίστηκε από τη θέση 1 στο εναρκτήριο ματς και με σταθερή απόδοση κατέβαλλε τον Γάλλο Λαρός με 3-0 σετ.

Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα Μπογκόρια-Ποντουάζ 3-0:

Παναγιώτης Γκιώνης – Τόμας Λαρός 3-0 (11-7, 11-8, 11-8)

Μάρεκ Μπαντόφσκι-Ραφαέλ Καμπρέρα 3-0 (11-6, 11-5, 11-5)

Τζιν Τακούγια-Άνταμ Σολέ 3-0 (11-4, 11-7, 11-4)


Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 29/03

 

 

 

 

O Παναθηναϊκός πήρε ακόμη ένα τεράστιο «διπλό» στην Μπολόνια με 79-81

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics