Breaking News
07 Οκτωβρίου 2016

O αρχηγός του ΟΦΗ Ηλίας Κώτσιος θα είναι και φέτος ο στυλοβάτης της άμυνας του ΟΦΗ, στην προσπάθεια που θα κάνει στην Football league.

Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ στην παρουσίαση και όπως είπε «είναι πολύ τιμητικό για μας, που ήρθε τόσος κόσμος στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας. Θέλουμε όλοι οι παίκτες να ζητήσουμε από τον κόσμο την στήριξη του και να μας βοηθήσει να ανέβουμε στην Σούπερ Λίγκ, ώστε να ξεχάσουμε τα προηγούμενα άσχημα χρόνια».

Για το γεγονός ότι έχει καθυστερήσει το πρωτάθλημα της Football league, ο Κώτσιος ανέφερε ότι «Είναι κακό που δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν θα ξεκινήσει».

Για την δική του παρουσία, ο αρχηγός του ΟΦΗ τόνισε πως «ξέρετε πόσο αγαπάω αυτή την ομάδα και θα κάνουμε όλοι τα πάντα για να την φέρουμε εκεί που ανήκει».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics