Breaking News
15 Δεκεμβρίου 2016

 

Ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Ηρακλή (2-1) και την πρόκριση του ΟΦΗ στη φάση των 32 του Κυπέλλου Ελλάδας παρουσιάστηκε ο προπονητής του, Νίκος Νιόπλιας, μετά τη λήξη της αποψινής αναμέτρησης.

Η δήλωση του έμπειρου τεχνικού στην κάμερα του Cosmote Sports: «Κάναμε ένα καλό ματς και πήραμε μία δίκαιη νίκη. Από την αρχή κυνηγήσαμε την νίκη αν και υπήρχαν πολλά σενάρια. Αν πάς για νίκη θα την πάρεις αν πάς για άλλο αποτέλεσμα θα το χάσεις. Μπράβο στους παίκτες και στον κόσμο. Φέραμε δύο πολύ καλά αποτελέσματα. Στο Κύπελλο πήγαν καλά ομάδες της Football League. Η κατηγορία είναι δύσκολη με καλές ομάδες.

 


Κουβαλάμε ένα βαρύ όνομα. Έχουμε ιστορία και στο Κύπελλο και παντού. Είμαστε υποχρεωμένοι να το δείχνουμε σε κάθε ματς. Βάζουμε βάσεις για να ξανάπάμε ψηλά. Σε δύο δυνατά τεστ με ομάδες Super League πήγαμε πολύ καλά. Στόχος μας δεν είναι το Κύπελλο. Κοιτάμε ματς ματς. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Σε κάθε ματς. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τρία αποτελέσματα».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics