Breaking News
21 Ιανουαρίου 2017

 

Ο Νίκος Νιόπλιας αποτελεί παρελθόν για τον ΟΦΗ και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA το όνομα του Νίκου Παπαδόπουλο είναι το Νο1 στη σχετική λίστα των ανθρώπων του κρητικού συλλόγου.

 

Νιόπλιας τέλος για τον ΟΦΗ, με τον Ελληνα τεχνικό να πληρώνει το... μάρμαρο της σημερινής εντός έδρας ήττας από τη Λαμία, με τον πάγκο του κρητικού συλλόγου να μένει ορφανός.


Την ίδια ώρα η διοίκηση του ΟΦΗ, έχει εντοπίσει τον εκλεκτό της για τον αντικαταστάτη του Νιόπλια και αυτός σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο 45χρονος τεχνικός μετά την παραίτησή του από τον Ηρακλή, παραμένει χωρίς ομάδα και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις. Αλλωστε, ο Κιλκισιώτης τεχνικός έπαιξε για περίπου δέκα χρόνια στον ΟΦΗ και αν τελικά λάβει τις εγγυήσεις που θέλει, δεν αποκλείεται να επιστρέψει αυτή τη φορά από ένα διαφορετικό πόστο!
sdna.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics