Breaking News
02 Μαρτίου 2017

Ο ΟΦΗ συνέχισε την Πέμπτη (2/3) την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (5/3, 3μμ) με την Καλλονή.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, είδε τους Βουό και Μιλοσάβλιεφ, να ακολουθούν ξανά ατομικό πρόγραμμα και να κάνουν θεραπεία, καθώς, οι ενοχλήσεις, δεν έχουν υποχωρήσει.

Αντίθετα, οι Κομεσίδης, Ογκμποε, Μάνος γυμνάστηκαν κανονικά και τέθηκαν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση, από την οποία εκτός θα είναι και πάλι ο τραυματίας Γιάννης Κοιλιάρας.

Ο ΟΦΗ με προπόνηση που θα γίνει την Παρασκευή (3/3) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, θα συνεχίσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Νίκου Παπαδόπουλου, οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν και το Σάββατο (4/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και το απόγευμα θα αναχωρήσουν αεροπορικώς από το Ηράκλειο, για την Μυτιλήνη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics