Breaking News
07 Απριλίου 2017

Οριστικά χωρίς τον Μπόατεγκ, που έχει προσβληθεί από ίωση θα υποδεχτεί ο ΟΦΗ το Σάββατο(8/4-15.00) στις 3μμ τον Αγροτικό Αστέρα για την 25η αγωνιστική της Football League.


Με προπόνηση που έγινε την  Παρασκευή (7/4) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα ( Σάββατο 8/4, 3μμ).
Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι παρακάτω 19 παίκτες:
Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κιάσσος, Κώτσιος, Κομεσίδης, Βαλλιάνος, Παντίδος, Χίσι, Μητρόπουλος, Νάστος, Μπουρσέλης, Χαντί, Πουρτουλίδης,Μιλοσάβλιεφ, Ράντι, Ογκμποε, Βρεττός, Πάγκαλος, Μάνος.
Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Βουό, ο Μπόατεγκ, που έχει προσβληθεί από ίωση και οι Κοιλιάρας, Φαζός (τραυματίες).
Ακόμη εκτός έμειναν οι Δάφκος, Αντουκόρ,Οστοιτς,Κοντογιάννης, Μανιαδής.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics