Breaking News
05 Μαΐου 2017

Με ένα πρόβλημα της τελευταία στιγμής, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση του Σαββάτου  (6/5, 5μμ) στη Λαμία. Ο Ντέρεκ Μπόατεγκ σε μια διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα, δέχθηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι και η αξονική που έκανε ο ποδοσφαιριστής, έδειξε ότι θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για μερικές ημέρες.

Ετσι δεν βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Λαμία. Μετά την προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (5/5) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε για το παιχνίδι στη Λαμία, 19 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους: Δερμιτζάκης, Στρέζος, Κομεσίδης, Κιάσσος, Παντίδος, Κώτσιος, Οστοιτς, Βαλλιάνος, Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης , Ογκμποε, Μιλοσάβλιεφ, Βουό, Πάγκαλος, Βρεττός, Μάνος, Μητρόπουλος, Xίσι. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπόατεγκ, Φαζός, Μπουρσέλης και οι Κοιλιάρας, Ράντι, Αντουκόρ, Δάφκος, Μανιαδής, Κοντογιάννης. Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει αεροπορικώς την Παρασκευή (5/5) το μεσημέρι για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για τη Λαμία και θα επιστρέψει με τον ίδιο τρόπο το Σάββατο (6/5) το βράδυ στο Ηράκλειο. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics