Breaking News
09 Μαΐου 2017

Με γεμάτη «φαρέτρα» και χωρίς απουσίες θα αντιμετωπίσει ο Άρης τον ΟΦΗ στον Ηράκλειο, καθώς επιστρέφουν οι τιμωρημένοι των προηγούμενων αγωνιστικών.


Ο Καβαλιώτης τεχνικός στον αγώνα κόντρα στον Αχαρναϊκό παρουσίασε αποστολή ανάγκης, αποτελούμενη μόλις από 17 ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, στον αγώνα της Κρήτης οι «κίτρινοι» θα έχουν τέσσερις έξτρα λύσεις στο ρόστερ τους που αναπροσαρμόσουν τα πλάνα του του 47χρονου τεχνικού.


Οι Τζανακάκης, Μπούρμπος και Ταυλαρίδης εξέτισαν τις ποινές τους και είναι εκ νέου διαθέσιμοι, την ώρα που και ο Κενάν Μπαργκάν θα έχει μία ακόμα εβδομάδα προπονήσεων που θα τον βοηθήσει να αποκτήσει ακόμα περισσότερο ρυθμό μετά τον τραυματισμό του.

Σε κάθε περίπτωση, στον Άρη πηγαίνουν με τις καλύτερες των συνθηκών στο Ηράκλειο, όπου ψάχνουν το τρίποντο της νίκης για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της ανόδου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics