Breaking News
19 Μαΐου 2017

Την επιθυμία του να συνεχίσει στον ΟΦΗ και να μείνει σε αυτόν για πολλά χρόνια εξέφρασε ο Γιάννης Κοιλιάρας σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα athleticradio.gr.

 

O 29χρονος αριστερός μπακ-χαφ ανέφερε ότι «έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Αυτό έχει να κάνει με τον προπονητή και με τη διοίκηση αν θέλουν να με κρατήσουν. Περιμένουμε να δούμε αν θα παραμείνει ο κύριος Παπαδόπουλος. Εγώ θέλω να τηρήσω το συμβόλαιο μου και να μείνω χρόνια στον ΟΦΗ. Δεν έχω ακόμα συζητήσει ακόμα για αν θα είμαι στα πλάνα της ομάδας την επόμενη σεζόν. Είναι ακόμα νωρίς».marmaras nea 2017

Ο Κοιλιάρας αναφέρθηκε και στο φετινό πρωτάθλημα της Footballleague. Όπως είπε «φάνηκε πολύ φέτος να έχουν εύνοια οι δύο πρώτες ομάδες. Εμείς κάναμε την προσπάθεια μας μέσα στο γήπεδο. Ίσως παίξει πιο σημαντικό ρόλο την επόμενη σεζόν, που η διοίκηση θα είναι πιο υποψιασμένοι για τα εξωαγωνιστικά, καθώς οι άνθρωποι που βρίσκονται στον ΟΦΗ δεν ήταν τόσο του ποδοσφαίρου και τους φάνηκαν παράξενα όσα συνέβησαν».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics