Breaking News
25 Ιουνίου 2017

«Είμαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά». Με τη φράση αυτή, ο προπονητής της ομάδας Κ19 του ΟΦΗ Βασίλης Πλεσίτης, συνεχάρη τους παίκτες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

Οι μικροί του ΟΦΗ, κέρδισαν στον τελικό τον Αρη με 2-1 και αναδείχθηκαν πρωταθλητές Νέων της Football league.

O Βασίλης Πλεσίτης, μετά το τέλος του τελικού ανέφερε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ: «είμαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά. Είμαστε πρωταθλητές Ελλάδος. Παρά τα προβλήματα που είχε αυτό το πρωτάθλημα, τις απουσίες που είχαμε και την κακή χρονική στιγμή που έγιναν οι τελευταίοι αγώνες το φινάλε είναι ιδανικό για μας. Τα παιδιά πήραν το πρωτάθλημα και αυτός ο τίτλος θα τους συνοδεύει σε όλη τους της ζωή. Το αξίζαμε και κερδίσαμε δίκαια στον τελικό. Τα παιδιά αυτά αποτελούν μια καλή βάση για το μέλλον του ΟΦΗ».

marmaras nea 2017NEW

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics