Breaking News
12 Ιουλίου 2017

Η ομάδα πόλο του ΟΦΗ μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση νίκησε στο Λίντο το Νηρέα Γέρακα με 8-3  και ισοφαρισε σε 1-1 τις νίκες. Έτσι θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α1 πόλο το Σάββατο στην έδρα της Αθηναϊκής ομάδας,  στον τρίτο και τελευταίο τελικό ανόδου της Α2 .


Tο κολυμβητήριο Ηρακλείου ήταν κατάμεστο από τους οπαδούς του ΟΦΗ που δημιούργησαν μια συγκλονιστική ατμόσφαιρα βοηθώντας πολύ την ομάδα τους να φτάσει σε μία πολύ σημαντική νίκη.
Έτσι, το Σάββατο, γύρω στις 19:00 (σ. στις 18:00 αρχίζει το παιχνίδι) θα γνωρίζουμε ποια από τις δύο ομάδες θα κερδίσει την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία της υδατοσφαίρισης, αφού οι ημιτελικοί αποτελούν ουσιαστικά τελικούς ανόδου.
Ο ΟΦΗ μπήκε αποφασισμένος να κερδίσει τον αγώνα και να ισοφαρίσει τη σειρά. Αρχικά προηγήθηκε με 3-1 και χωρίς να δεχτεί γκολ στην δεύτερη περίοδο έκανε το 4-1. Στη συνέχεια η αθηναϊκή ομάδα δεν μπόρεσε να βρει λύσεις επιθετικά και μοιραία η διαφορά αυξήθηκε, κλείνοντας στα 5 γκολ (8-3).
ΟΦΗ – Νηρέας Γέρακα 8-3 (3-1, 1-0, 2-1, 2-1)
ΟΦΗ: Ιερωνυμάκης 2, Βασιλάκης 2, Κλήμος 2, Κόκκινος 1, Γιγουρτάκης 1
Νηρέας Γέρακα: Παπαδόπουλος Γ. 1, Παπαδόπουλος Π. 1, Καφαντόγιας 1

marmaras nea 2017NEW

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics