Breaking News
19 Ιανουαρίου 2018

Με προπόνηση που έγινε την Παρασκευή (19/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ κορύφωσε την προετοιμασία του, για την αναμέτρηση  της Κυριακής  (21/1, 3μμ) με τον Απόλλωνα Πόντου, στο Γεντί Κουλέ.

 

Στα ευχάριστα για το Νίκο Παπαδόπουλο, το γεγονός ότι όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες, γυμνάστηκαν κανονικά.

Με προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του, για την αναμέτρηση.

*Με την συνδρομή κάποιων μετόχων στους παίκτες του ΟΦΗ, δόθηκαν  την Παρασκευή (19/1) χρήματα έναντι της οφειλής που υπάρχει απέναντι τους, όπως τους είχε υποσχεθεί τις προηγούμενες ημέρες η Διοικούσα  Επιτροπή, η οποία θα ήθελε να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά δημόσια τεχνική ηγεσία και παίκτες, για την προσπάθεια που κάνουν και την κατανόηση που δείχνουν, σε αυτή τη μεταβατική περίοδο για τον σύλλογο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics