Breaking News
31 Ιανουαρίου 2018

Στα χέρια των ανθρώπων του ΟΦΗ βρίσκεται το δελτίο του Πατρίκ (Τζίλι) Βουό και έτσι ο Ιβοριανός μέσος, είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι της Πέμπτης (1/2, 3μμ) με την ΑΕ Καραισκάκης στο Γεντί Κουλέ.

 

Ο Βουό βρίσκεται και στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος για το παιχνίδι.

Σε αυτήν δεν βρίσκεται ο Θανάσης Ντίνας, που ένοιωσε κάποιες ενοχλήσεις, μετά το παιχνίδι στη Λάρισα με τον Απόλλωνα.

Ο ποδοσφαιριστής δεν αισθανόταν καλά και έτσι έμεινε εκτός αποστολής.

Εκτός είναι ακόμη ο τιμωρημένος Νάστος και οι τραυματίες Λεάλ, Κοιλιάρας, Περογαμβράκης, Οικονόμου.

Εκτός αποστολής και οι Παναγιώτου, Πλευράκης.

Την αποστολή απαρτίζουν οι : Στρέζος, Δερμιτζάκης, Φαζός, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μονιάκης, Ποτουρίδης, Βαφέας, Αργυρόπουλος,Παπαστεριανός, Κοντογιάννης, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Μαχαίρας, Μάνος, Κουτσιανικούλης, Τοπούζης, Βουό.

*Ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος Κοέλιο, που έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΟΦΗ, έκανε προπόνηση, με την ομάδα, ενώ το πρωί πέρασε απο ιατρικά τεστ. Μένουν οι υπογραφές του συμβολαίου του για να επικυρωθεί η συμφωνία του με τον ΟΦΗ.

Ο παίκτης έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με την ΑΕΚαραισκάκης, καθώς μετά τις υπογραφές θα ζητηθεί η μπλέ κάρτα του παίκτη από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ινδονησίας , στην οποία αγωνιζόταν. Αν όλα πάνε καλά, θα παίξει στο επόμενο επίσημο παιχνίδι του ΟΦΗ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics